onsdag, oktober 05, 2005

Music maestro, please

Andreas Johnson är tillbaka. Shit, vilken sängkammarblick! Dessutom är han en skittrevlig och smått ödmjuk kille. Låten, hm... ja. Ge mig ett par lyssningar till så sitter den säkert som en smäck. Under tiden: titta och njut!

Har hittat en ny, bra låt. Måste, lite motvilligt, erkänna att jag inte håller det här bandet särskilt högt i vanliga fall. Dom är intetsägande och tråkiga, pretentiösa och tar sig själva på stort allvar. Men Stereophonics nya singel "Superman" är riktigt, riktigt vass.

12 Comments:

At 8:34 fm, Blogger Ilva said...

Tack Biggis, det ar roligt med lite musik tips da och da o speciellt nar du lankat for de svenska artisterna har jag ju svart att hora o se har nere... Hur gar det med din pappa?

 
At 8:55 fm, Blogger Anna P said...

Hmm - är det han med "Glorious"? Får jag berätta mitt minne; jag sprang i mål i Broloppet (20 km öresundsbro) till den låten *ylar Glåååååååriuuuus för mig själv och minns fornstora dagar*!

 
At 8:57 fm, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Ilva: Varsågod! Bjuder du på mat, så bjuder jag på musik... :-) Kanske blir fler svenska tips framöver! Min pappa ja... Hälsade på honom igår. Han verkar må hyfsat, och det är skönt att han får vara bland folk, även om det är på sjukhus. Han behöver det. Får se hur länge han blir kvar och sen får vi se hur det går med att tidigarelägga utredningen. Det blir kanske inte av, trots allt.

 
At 8:58 fm, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Anna: Ja det är han! Glorious var ju bara såååå bra! Antar att du vann, eller nåt? :-)

 
At 9:59 fm, Blogger Anna P said...

Japp, jag vann (min egen men ffa mina söners respekt)!!

 
At 6:23 em, Anonymous rita said...

Nä,, Banderas skall det va, både blick och sångröst. Hm oj oj.

 
At 7:29 em, Blogger Mamselamsen said...

Är han gift?... tänker på mina döttrar. =)

 
At 7:38 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Anna P: En guldmedalj för det!

Rita: Mmmmm, lite mer "man" över honom, kanske... :-)

Mams: Låt bli honom, han är MIN! Skämt åsido, jag har ju min egen lilla hårdrockare... :-) Andreas är inte gift, vad jag vet.

 
At 9:30 em, Blogger SANDRA said...

Han är sååå nice!

 
At 11:03 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Sandra: Han är glorious! ;-)

 
At 11:19 em, Blogger Musiklisa said...

jag skrattar åt att du gillar Stereophonics. bara för att du precis dissade dom hos mig, du vet hur det är. det man säger får man alltid äta upp. min avsky för Winnerbäck kommer jag dock aldrig äta upp. hellre dör jag.

 
At 11:27 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Lisa: Gissa om jag hade dig i tankarna när jag skrev det här inlägget... :-) Fast jag vidhåller fortfarande att dom är ett av jordens tristaste band, trots en och annan bra låt.
Winnerbäck kan vara hyfsad stundtals, men inget som återfinns i min skivsamling.

 

Skicka en kommentar

<< Home