måndag, februari 12, 2007

Vælførættat værv (många norska tecken blev det)

Dagen blev lång men nu ær den slut. TV-inspelningen med det norska husbandet gick strålande. Ett gæng oerhørt drillade och duktiga musiker. Men "det hade behøvts lite mer knark i musiken", sa artisten. Med det menade hon att hon gærna velat få till ett lite skitigare, ruffigare rock'n'rollsound. Men man kan inte få allt, och trots allt vænder sig programmet till en mer mogen publik, som kanske skulle sætta i halsen om det læt lite mer oslipat.
Det ær ganska roligt att åka till ett grannland och upptæcka att musikbranschen inte ær speciellt stor, hær heller. En av de førsta vi møtte i det norska TV-huset, var en kvinna i produktionsledningen, som jag jobbade med i slutet av 80-talet, på det Stora Skivbolaget. Lite senare døk ænnu ett bekant norskt ansikte upp, från Roskildefestivalen.

Så, efter att ha varit med och spelat in ett program som listade och hyllade Norges 15 størsta kvinnliga divor, bjuder jag hærmed godnatt.
Imorgon ær en annan dag.

3 Comments:

At 11:55 em, Blogger Humlan said...

God Natt på er, där borta i de konstiga tecknens land..

 
At 7:42 fm, Blogger Gagga said...

Morrn dere i nabolannet!
Attans att jag inte längre kan se norsk TV. Men norrmännen ser iofs mest på svensk Tv de också.
Nå må dere hygge dere! Ha det!

 
At 9:27 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Humlan: Godnatt, och godmorgon!

Gagga: Oj, så vi vinkade nær vi fløg øver de værmlændska skogarna. Tyværr var det så dåligt væder, så vi kan ha vinkat åt fel håll, lite før tidigt eller lite før sent. Men vinkade, det gjorde vi! Ha det, du med!

 

Skicka en kommentar

<< Home