fredag, april 28, 2006

Övergrepp

Läste i Aftonbladet om bilderna som publicerats i The Sun, bilder som föreställer Pete Doherty injicerande heroin i armen på ett avsvimmat fan på en fest. Har alltid ansett att The Sun är ett riktigt lågvattenmärke inom den vidrigt skvallriga tabloidpressen, men den här gången bortser jag från det.
Kan någon vara vänlig att placera den mannen på en institution någonstans? Killen är en vuxen människa och väljer själv hur han vill behandla, alternativt misshandla, sin kropp, men när han går loss på sina stjärnögda beundrarinnor är fan måttet rågat! Och jag skulle också vilja skrika "Din sjuka idiot!"

4 Comments:

At 10:22 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Sandra: Onekligen: Huahua!

 
At 10:58 fm, Blogger Humlan said...

Jag skriker med dig!!!

Jag känner mig så hjälplös, vad gör man med dessa idioter som inte fattar vad dom ställer till med för andra människor??? Hur får man dom att fatta???

 
At 1:58 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Humlan: Det är så vidrigt, så man knappt tror det är sant. Tror tyvärr att såna här människor mår så dåligt, så dom inte bryr sig om någonting...

 
At 10:09 em, Blogger Batbut said...

Mannen är totalt wacko och borde låsas in. Totalt renons på sans och vett, skiter fullständigt i andra människor. En fullblodsidiot mao

 

Skicka en kommentar

<< Home