onsdag, juli 06, 2005

Äckelheter, del 2

Jag undrar bara en sak:
Varför börjar det helt plötsligt växa hår på delar av kroppen, som tidigare alltid varit hårlösa? I näsan, t ex. Kan den behåringen verkligen fylla någon som helst funktion? Bosätter det sig, när man uppnår en viss ålder, någon djurart därinne, som fryser? Jag vill inte ha hår i näsan! Det är bara, bara, bara äckligt! Och hur får man bort det?

7 Comments:

At 12:40 em, Anonymous Anonym said...

Hehe. visst är det äckligt med hår som kommer helt plötsligt på de mest konstiga ställen. Där man inte haft hår förr. Fast det är väl värre för män... hår mellan fingrarna, på knogarna, ryggen, axlarna, näsan etc. Det är inte lika illa för oss kvinnor.
jag har iallafall 2 äckliga hårstrån som växer ut på en födelseprick i ansiktet. ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT. Det har kommit på senare år. Myko myko. men turligt nog så finns det pincetter. :-)
Önskar dig en fortsatt bra dag.

 
At 12:43 em, Blogger maruschka said...

Med stort tålamod, en pincett och smärtstillande typ whisky..*s*

Tycker det är värre med de där som kommer på hakan, känner mig somen häxa!

 
At 12:55 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Miss Polyester: Vidrigt! Hår på ryggen är hemskt. Hoppas jag slipper det... :-) Min mamma har fått massor med hår på haken och halsen. Tror tyvärr att det är genetiskt betingat, eftersom jag är där (på min egen, alltså) och pillar med pincetten emellanåt.

Maruschka: Ska man hälla whiskyn i näsan? Eller dricka den? *ler* Ska ta en öl efter jobbet. Tror du det funkar? Och vad tror du folket på Debasers uteservering kommer att säga när jag börjar gräva med pincetten i näsan?

 
At 12:57 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Igen, Miss Polyester: Ha en fortsatt härlig (och rökfri) dag, du med!

 
At 7:11 em, Blogger Batbut said...

Näshåret får man lättast bort gm en Michale, dvs att ta bort näsan helt och hållet. Jag har hört att MJ inte alls skönhetsopererade näsan för att han ville se kaukasian ut, utan för att han ville bli av med generande hårväxt i just näsan

 
At 7:30 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Förklaringen har du ju hos mig ...den 29:e juni.

 
At 7:57 em, Blogger Batbut said...

sorry... måste jag genast kolla. Inte meningen att köra en copy

 

Skicka en kommentar

<< Home