måndag, november 26, 2007

Kalas-hets

Idag hade det varit skönt att få sova ut lite.
Helgen har varit späckad - två stora kalas har vi lyckats klara av utan några bestående men. I lördags fylldes lägenheten av närmare 20 barn, när Lilla Körsbäret och hennes bästaste bästa vän hade gemensamt kalas för dagiskompisarna. Vissa av föräldrarna stannade också kvar. Två timmar intensivt kalasande var ungefär vad man klarade av.
I söndags var det dags för nästa. Då fylldes lägenheten av närmare 20 vuxna och en liten mindre skock barn, som skulle utfordras med pastasallad, dryck och tårta. Det känns som om vi ensamma bidragit till ett helt eget sopberg. Man kan vara glad att det inte hamnade någon överbliven unge eller ett husdjur i soppåsarna av bara farten.

Känns som om vi får tänka om lite till nästa födelsedag. Man behöver ju inte slå på stora trumman varenda år. Eller som Körsbärsblomman själv uttryckte det när hon vaknade i söndags morse: "Idag ska vi ha kalas igen - hur bortskämd ska jag bli egentligen?".

Etiketter: , ,

2 Comments:

At 2:29 em, Blogger Humlan said...

Ja, hur bortskämd ska hon bli? ;-D
Klok tjej det där!

 
At 10:42 em, Anonymous Anonym said...

Jag tyckte det var så charmigt! Hur borskämd skall jag bli....mest borskämd och älskad av alla alla förstås!! Något som fler barn borde få känna."Morskan"

 

Skicka en kommentar

<< Home