torsdag, september 14, 2006

Fem minuters paus

Har egna uniformen på och jobbar hemifrån idag. Det är oerhört skönt, även om man måste ha lite pli på sig. Gå ifrån datorn ett par minuter då och då; fixa lite kaffe. Har man däremot för mycket pli, börjar man hålla på med helt andra saker. Tvätta, städa (det här hemmet är i KONSTANT behov av städning) eller 'fiffa'. Något ovan är jag också vid att ha två katter vid arbetsplatsen, som ständigt söker uppmärksamhet och kel när man försöker jobba. Fem minuters kelpaus varje timme instiftas härmed i arbetsupplägget. Definitivt inget jag kommer att ta med mig till min andra arbetsplats, dock.

Har just haft en trevlig lunch i stan med en f d chef. Han berättade om ett eventuellt kommande, stooooort projekt som han trodde kunde vara något för mig. Det han berättade lät jävligt intressant, innebär stor massmedial uppmärksamhet och en hel massa jobb. Ska bli spännande att se om det kan bli något av det. Det är stora drakar inblandade och en hel del kvarnhjul måste dras runt innan det kan rulla igång. Jag är smickrad och glad att han tänkte på mig.

3 Comments:

At 2:28 em, Blogger Bloggblad said...

Hm... egna uniformen... är det morgonrock? Själv slafsar jag omkring hemma i trasiga jeans, en sleten gammal tröja och allt som borde hängas upp får fladdra fritt...

 
At 2:28 em, Blogger Bloggblad said...

P.S. Projektet låter himla spännande!

 
At 5:59 em, Blogger Humlan said...

Hihi, kelpauser kräver verkligen rätt sällskap!

Gamla (=tidigare) chefer vet ju vad man går för, så när dom kontaktar en, då är det för att man är BRA på det man gör!

 

Skicka en kommentar

<< Home