fredag, juni 16, 2006

Change of plans

Meh, hur bra blev det här? Tanken var att få isäng Körsbärsblomstret tidigt, så att jag kunde få kvällen att fiffa lite och ta det lite lugnt och fridfullt inför morgondagens prövningar.
Så blev det inte, kan jag säga. Det blev parkbesök med bad i bassängen, utemiddag på gården, lite spontanvin med grannarna, brännässle-trauma, mask- och gråsuggejakt med granntjejen, 6 år, lite mer spontanvin och nu sitter jag här. När jag borde... göra annat.
Duscha, fila fötterna, måla tånaglarna (blåa), lägga ansiktsmask, raka benen, smörja brunutansolkräm och sova skönhetssömn. Det blir en sen kväll och en tidig morgon. Kvart över 11 ska jag hämta upp första medpassageraren till bröllopet och innan dess ska Blomstret lämnas hos farmor långt-borta-i-södra-förorterna.
Jag tar lite mer vin... Och djupandas.

7 Comments:

At 10:48 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Vad annars?

 
At 10:56 em, Blogger Tankevågor said...

Spontanvin med grannar kan ju inte vara fel. Låter som du haft trevligt. :D

 
At 11:04 em, Blogger Humlan said...

Instämmer med L-girl, det var väl en bra inledning på en trevlig helg...

Ha nu riktigt roligt i morgon, med blå tånaglar och allt... (Är det för att det inte ska synas ifall du blir trampad på tårna? ;-))

 
At 11:09 em, Blogger Anne said...

Haha, själv ska jag ha mina bekvämaste skor (som inte tånaglarna syns i), och den enda förberedelsen för min del blir väl skönhetssömnen då. Hur skön den nu blir med ponnyhjorden (katterna) som vill dela säng. Synd att klaga, förstås. Vi ses imorgon!

 
At 11:22 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Mams: Äh, det blev inget mer vin. Men en supersnabb rengöring, duschning, tvagning, målning av tånaglar och framplockning av kläder. Nu knyter jag mig!

Londongirl: Ja, vi har trevliga grannar! :-) Förresten var jag inne på din blogg och läste om det tragiska som hänt. Jag känner med dig - så hemskt!

Humlan: Ja, det var det faktiskt. Kan upplysa om att naglarna inte blev blå, dom blev grå, för att lite bättre matcha klänningen (som visserligen är blå, men inte fullt lika blå som nagellacket).

Anne: Min skor är allt annat än bekväma. Innan morgondagen är över kommer jag att bli tvungen att amputera något. Det där med ponnyhjorden känner jag igen - vi har samma fenomen här men dock bara två katter. Japp, vi ses imorgon! Kram på dig!

 
At 7:24 em, Blogger Ola Claesson said...

Vad gör man när man "fiffar"? Det är inget ord jag använder.

 
At 1:00 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Ola: Vet faktiskt inte om det är någon annan än jag som använder ordet. För mig betyder 'att fiffa' att fixa, dona och greja med sig och sin outfit - skrubba, fila, raka, klippa, måla... Så nu vet du!

 

Skicka en kommentar

<< Home