lördag, mars 18, 2006

Fulblogg?

Fulblogg, förresten? Jag tänker inte klassa det som fulblogg.
Mitt liv är inte fult.

Andra natten utan blöja. Stor lycka när morgonen kom, utan vi plaskade omkring i en ocean. Miss-i-nassen kom hon tassande till vår säng och i halvt medvetslöst tillstånd försökte vi få till en liten kiss, men det blev inget. Sen sov vi vidare till 8 med samma trevliga resultat. Både pappa och mamma Körsbär förkunnade sedan hela morgonen hur stolta de var över sin stora, stora tjej.
Natten spenderar vi hos mormor, eftersom jag och Körsbärsblomman är gräsänkor (Lille Söte Sambo leker med guldkalven In Flames i Göteborg), så vi får se hur vi löser det. Mormor har ingen plastad frotté...

Här ska det strax bli Melodifestival-tittande. Det är åratal sedan jag tittade på en svensk melodifestival-final, men det låter som en rätt lagom lördagsunderhållning så här i sin ömma moders vård. Har fått en öl också, så jag kan nog stå ut. Och i bloggvärlden lär det ju vara lugnt och fridfullt.

3 Comments:

At 7:57 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Nej, heja Andreas Johnson! Och ta bort Bard.

 
At 4:49 fm, Blogger Jenny said...

Grattis till en blöj och kiss fri natt!
Har tyvärr inga råd att ge. Min loppa deklarerade högt och tydligt när hon var redo att hon minnsan var en stor tjej nu och vägrade ta på sig blöjan igen. Så det var ju bara att hänga på och hoppas på det bästa.

Carola och Bard på melodifestival? Får inte Lilli och Susi vara med och leka?

 
At 5:47 em, Blogger Batbut said...

Säger som Du - ANDREAS tack! Och grattis till en lyckad natt, nu är ni på gång!

 

Skicka en kommentar

<< Home