torsdag, mars 16, 2006

Mer på menyn

Jaja. Ös på, bara! Späd gärna på den där rinnande näsan med en annan, lika rinnande öppen hålighet på kroppen, något lägre situerad. Vi kan lika gärna köra på med hela programmet. Men snälla, söta, rara du som skruvar på kroppskranarna - inget kräks. Snälla?

5 Comments:

At 1:39 em, Anonymous Anonym said...

Jobbigt, jobbigt!
Vad kan man göra mer än att finnas till och pussa!
Jag är säker på att du är en kvinna som också klarar av att sköta jobbet med vänsterhanden...!
Eller hur?

 
At 2:15 em, Anonymous Anonym said...

Har nyss lärt mig vad blogg är och har halkat in på din bloggsida.Bra med triviala vardagssaker, tycker jag. Känner igen mig i din beskrivning om dig själv, fast jag är en ung mamma med två små barn. Men kan känna mig som en gammalmammma. Du har gett mig inspiration att själv börja skriva för att hjälpa mig själv att reda ut allt de osagda inom mig, som skriker efter att få komma ut innan jag städa sönder hela min värld. Detta låster som ett tacktal på Oscarsgalan , men idag är den första dagen på mitt nya dammiga liv. Och, ja det är skit med sjuka barn, men det kan också vara lite mysigt att få ta det lite lugnt och mysa lite extra. Kanske hyra Madagaskar och äta popcorn kl två på en vardag .Om inte tiden går åt att stå i tvättstugan hela dagen och tvätt nerspydda lakan och mattor.Krya på er! PP

 
At 2:25 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Kapple: Jag kan göra en hel massa saker med vänsterhanden... haha!

Hej du anonyma PP: Tack! Kul att du kom hit, nybörjare och allt. Jag, inspirationskälla? Shit, jag rodnar! Vilka snälla ord. Men bloggen är onekligen en ventil för allt möjligt. Terapi, hitta nya vänner, råd och stöd. Hoppas du snart vågar ge ut din adress till din blogg. Eller skriver du på annat sätt? Och du, jag vet MASSOR om dammiga hem - kom hit och titta, vetja! :-)

 
At 3:29 em, Blogger Runt 40 said...

kräkset har kommit till oss så du kanske slipper. Jag säger bara BLODPUDDING i kräkform = urk

 
At 3:36 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Runt 40: Neeeeeeeeeeeeeeej, va' vidrigt! Stackars er. I kräkform tror jag inte mycket gör sig bra, men blodpudding måste vara äckeläckligt! Krya på er!

 

Skicka en kommentar

<< Home