söndag, augusti 07, 2005

Söndag i soffan

Så är helgen snart slut. Det blir inte så mycket bloggande på helgerna, märker jag. Det är så mycket annat som ska hinnas med, speciellt nu när man börjat jobba heltid. Annat som har hunnits med dennna fredag-söndag är:

Helgens film: Alexander. Njae. Filmer får inte vara för långa, då somnar tant Biggis. Den här var lång, och ganska tråkig. Jag somnade efter 40 minuter.

Helgens roliga: I fredags var det mini-kräftkalas: ett par och deras dotter, tillika vår dotters bästa kompis, kom över på sug-och-slörp-bjudning. Dom turkiska jumbokräftorna skåpades totalt ut av de svenska signalkräftorna, inköpta på Ica. Vilken smaksensation! Och stora som humrar var några av dem, nästan. Tokigt gott! Trevligt hade vi och sent blev det, trots att vi är småbarnsföräldrar och trots att mamma Annette är höggravid. Barnen stuvades ner i bäddsoffan på nedervåningen och somnade sött.

I övrigt tog vi en sväng förbi IKEA i Kungens Kurva i eftermiddags. Gör aldrig det när det är semestertider, helg och dåligt väder. Vi var inte direkt ensamma där, om man säger så. Medan vi letade efter parkeringsplats såg jag en kille som körde rakt in i en cementbjälke och repade hela sidan på sin fina Merca.

Ikväll blir det lugna gatan, har saker som borde göras; städa rent i kylen och vika tvätt, men det får vänta. Snart är man ju uppe i varv och stressad igen, och då kan man lika gärna toppa den stressen med lite hushållsarbete. Resten av dagen är det slapparsöndag.

3 Comments:

At 2:59 em, Anonymous Jia said...

Åh, vad glad den där killen i Mercan måste ha varit. Hoppas han hade varit på IKEA redan i alla fall ;)

 
At 4:15 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Är faktiskt inte helt säker på att han fattade vad som hände. Men det lär han ha gjort när han kom hem, stackarn.

 
At 8:33 em, Anonymous Jia said...

Om han inte tyckte om IKEA innan, lär han absolut inte komma tillbaka nu...

 

Skicka en kommentar

<< Home