tisdag, juli 12, 2005

Trött tisdag

Så blev det morgon igen, andra dagen på min minisemester. Dottern ligger fortfarande och trynar (09:18). Inte konstigt, med tanke på att hon somnade runt kvart i 11 igårkväll. Låter henne sova. Så snart hon vaknar måste jag stänga av datorn, annars fastnar hon här framför skärmen. Hon har fått ett nytt dataspel av pappa; Kalle Kunskap. Hon är så hooked hon kan bli. Jätteduktig på att klicka och dra, färglägga och sortera. Sjukt att en så liten kan så mycket. När jag tvingar henne från datorn blir hon jättesur och arg.

Har försökt klura ut vad vi skulle kunna göra idag, när hon vaknar. Det lutar åt ytterligare ett besök på badet. Måste ju testa simringen och armpuffarna vi köpte igår. Hade även Fjärilshuset och Naturhistoriska Muséet i tankarna, men vi spar det till en regnig dag, tror jag.

Nu kom hon!

3 Comments:

At 10:29 fm, Blogger maruschka said...

Sonen grät förtvivlat när jag skulle gå vid lämningen på dagis idag, funderade ett ögonblick på att helt enkelt skita i jobbet, men besinnade mig, det går tyvärr inte...*suck*
Men ibland önskar man verkligen att man hade råd att vara hemma lite mer...

 
At 4:03 em, Blogger Batbut said...

Lite varmt är det *s*. T o m denna badkruka har nedsänkt sin lekamen i den avsvalkande vattnet. Och då är det varmt.

 
At 10:23 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Maruschka: Åh, stackars lillpojken! Det skär ju i hjärtat när dom inte vill bli lämnade... Hoppas han hämtade sig snart.

Batbut: Mmmm. Det är varmt. Var just ute och slängde lite sopor. En varm bris som inte ens kändes svalkande... Men, man ska inte klaga. Snart regnar det igen...

 

Skicka en kommentar

<< Home