lördag, juli 09, 2005

Bara, bara jag

Skulle bara testmöblera om lite. Gissa vem som just gjorde en lång, snygg repa i det fina laminatgolvet i vardagsrummet? Det är bara, bara jag... Faaan!

4 Comments:

At 8:23 em, Blogger Batbut said...

stackare... ring Tarkett och be om råd. Grannen gjorde det och fick kanonbra råd om hur hon skulle bli av med sina repor. Testa! Och nästa gång Du möblerar om, lägg en handduk under det Du ska flytta så är det lättare och blir inga repor. Dagens tips från Batbutistan

 
At 8:36 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Batbut: Jag måste vara jordens klantigaste. Tack för tipset om Tarkett. Värt att testa. Undrar om dom har jouröppet (innan Johan kommer hem imorgon)? :-) Det där med handduk under gjorde jag, men inte under samtliga FYRA soffben, bara två av dem... Mitt tips till mig själv är: GE FAN I ATT GÖRA NÅGOT I INREDNINGSVÄG I HEMMET!

 
At 9:07 em, Blogger Batbut said...

Ring mig! Jag målar om 1 gång om året, och möblerar om varannan månad. Maken är härdad vid det här laget...*s*. Btw har jag fått ihop kap 6 nu, om Du är nyfiken på hur det gick.

 
At 9:19 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Tarkettgolv kan man väl lägga om, i värsta fall...
Åh, vänta du... ;-)
Jag ska försöka göra något inredningsmässigt i det stora vardagsrummet, med hängande våder från golv till tak längs ena väggen. Dessutom ska vi försöka göra nåt kul av dom "snygga" rören i taket i källarvåningen. När som helst ringer jag dig...
När dottern har somnat ska jag surfa in och läsa. Har både kap 5 och 6 att se fram emot.

 

Skicka en kommentar

<< Home