måndag, juni 13, 2005

Sveda och värk

Jag undrar om jag vågar dricka en kopp kaffe? Håller troligtvis på att återutveckla en grym magkatarr, som legat och sovit sött i 10 år. En kopp kaffe med två bitar socker, mycket mjölk och fyra Brago-kex rakt in i lilla magmunnen? Undrar vad den säger om det!? (Själv börjar jag luta åt att det tyvärr är cigaretterna som är boven i dramat...) Jag kanske blir tvungen att plocka fram kräkpåsen på vägen hem?

3 Comments:

At 11:20 em, Anonymous Carina said...

Ett väl fungerande råd mot magkatarr från en som haft både Losec, Zantac och allt möjligt annat och mellan dom levt på Novalucid.

En period när det var som värst rekommenderade någon mig att köpa Proviva och jag tvekade länge men till slut provade jag och ut for både Losec och Zantac och det blev bra. Småklunkar lite då och då och ibland ett större glas eller två när det känns som att der är på g och vips borta.

Det kostar bara en Proviva tetra på affären och jag föredrar den som smakar likt nyponsoppa. Första klunkarna är lite annorlunda smak men sedan är det faktiskt gott, tycker jag.

 
At 8:41 fm, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Carina, Proviva är bra och skall inom kort bunkras upp i mitt kylskåp. Tack för att du påminde om det! Har redan införskaffat a-fil och slutat med kaffet (och kanske även snart cigaretterna). Eller så får jag gå till "Per i hagen"...

 
At 7:11 em, Blogger Mamselamsen said...

Ahaaaaaa.....du röker! Nu kommer det fram. trodde bara det var jag bland all världens bloggar som gjorde det.

 

Skicka en kommentar

<< Home