onsdag, juni 15, 2005

Rädsla

Den här låten (klicka på 'Click for audio') skrämde fullkomligt skiten ur mig när jag var runt 10-11 år. Jag kunde bara lyssna på den i sällskap med andra; hörde jag den själv fick jag panik och rädsel-knottror över hela kroppen. När jag lyssnar idag rycker jag mest på axlarna och tycker att det är en ganska kul låt. Men en eller ett par knottror får jag på armarna...

4 Comments:

At 12:35 em, Blogger Jenny said...

Hahaha. Samma med mig. Min pappa sjöng den för mig med kuslig röst och jag blev alltid skräckblandat förtjust.

Kommentar på tidigare blogg:
Har varken råd eller tips om matvägrande dotter. Det enda jag kan säga är att jag känner med dig och vet hur fustrerande det kan vara. Äldsta flickan äter bara tre saker (förutom choklad och popcorn) vilket serveras vad tredje dag. Korv, smörgås med smör och ost. Hon har inte ätit en grönsak eller frukt sen hon fyllde ett.
Vi har varit hos en specialist då hon haft medfött problem med njurarna. Han gav det lugnande rådet att inte bry sig över huvud taget. Så länge hon äter nånting och inte slutar växa är allt ok. Så nu serveras hon samma mat som oss. Äter hon inte så trugas det inte, men inget annat serveras heller. Hon äter då en väldigt stor frukost i stället.

Vilket jättefint kök ni har. Avundsjuk....
Hoppas du mår lite bättre och häller i dig din Nuvalokol. Yuak!

 
At 5:05 em, Anonymous Carina said...

They are coming to take you away aha... var riktigt otäck även för mig när jag var liten/yngre eller what ever. Jag tycker den har lite kulststatus över sig idag och är en kul låt som det går att försöka sjunga med i.

 
At 12:15 fm, Blogger Batbut said...

håller med Du! Min kära syster skrämde skiten ur mig. Trodde jag var ensam hemma, låg i badet och softade. Och så hörs helt plötsligt "there comming to take me away..haha"... snacka om att jag flög ur badkaret.

 
At 9:41 fm, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Jenny: Näe, vilken taskig pappa... :-)

Carina: Kultstatus, onekligen!

Batbut: Näe, vilken taskig syster... :-)

 

Skicka en kommentar

<< Home