onsdag, juni 15, 2005

Brun?

Har just smetat på mig (benen) ett lager av Åhléns brun-utan-sol. Nu törs jag knappt sätta mig ner, med risk för att få streck i solbrännan. Inser att jag måste gå och lägga mig innan verkningstiden har gått ut. Jag kanske vaknar och ser ut som en kassler imorgon?

På min shoppingrunda idag (två kjolar och en klänning, fina kuddfodral från Indiska och två par skor från Din Sko) stötte jag ihop med Daniel, sångare i ett medelstort svenskt band och innehavare av Sveriges i särklass vackraste röst. Han var nyss hemkommen från Frankrike, där dom tydligen har en stor hit just nu. Det blir en hel del resande dit och nyligen var dom med i franska NRJ-galan och spelade inför 150.000 i publiken. Stort. Och så ska dom spela på Roskilde.
Bakis som en örn var han också. Hmmmm...
Det är nästan 2 år sedan vi sågs, och ännu längre se'n som vi jobbade ihop och jag kände mig lika personlig som en frågvis journalist, när jag frågade hur han mådde och hur det gick för dom. Så trist, för vi har haft en hel massa kul ihop och det är tråkigt att det blir så stelt.

Imorgon bilar min bättre hälft ner till Hultsfred med jobbet. Själv får jag stanna hemma, men det kvittar egentligen. Jag trivs bättre här, där jag kan ha det lugnt och skönt. Och lukta på blommorna. Och blogga.

13 Comments:

At 9:53 em, Blogger cecilia öhrn said...

hi hi hi. Hoppas du slipper vakna upp som en kassler i morgon!
Jag trivs också ganska bra här där jag kan göra ditten och datten. Och blogga!

 
At 10:25 em, Blogger Mamselamsen said...

Brun på "bakbenen"också?

 
At 10:34 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Cecilia: Och bloggar gör du mycket! Du hinner med en hel massa inlägg, beundransvärt tycker jag, med tanke på att du har tre barn också...

Mams: När jag bakar behöver jag inte vara brun... ;-)

 
At 5:12 fm, Blogger Jenny said...

Du verkar känna en hel pop stjärnor. Har du nagonsin stött på min älskade Simon Le Bon, eller var han kanske före din tid ;-)

Funderar att stryka på lite sån brun smet själv. Man förväntas ju komma hem brun och sommrig från solens land.
Träffade en kompis igår som gjort en sån där spray tanning över hela kroppen, och hon var totalt orange hela hon. Såg jättekul ut, men inget som lockade direkt.

 
At 9:39 fm, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Jenny: Eftersom jag jobbat på skivbolag i flera miljoner år (känns det som) har man ju stött ihop med en och annan popstjärna. Kanhända att jag bloggar nåt om det i framtiden... Men dock inte Simon LeBon, och han var definitivt INTE före min tid...
;-)
Brun utan sol-krämer verkar vara av skiftande kvalitet. Ibland blir man en morot, ibland blir man vackert solbrun. Din kompis hade ju onekligen otur... *sa hon och fnissade lite i mjugg*

 
At 1:24 em, Blogger Jenny said...

Heheh. Du skulle se hur hon såg ut, och det var tre dagar efteråt. Fniss fniss

 
At 8:57 em, Blogger Batbut said...

Skönt att kvartslamporna försvunnit iaf (fast det är väl före er tid?). En gång slocknade jag framför en sådan... såg ut som en grillad marsmallow! Jag som skulle göra mig fin till drömdaten..som jag fick ställa in

 
At 9:31 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Min mamma hade kvartslampa när jag växte upp. Hon brände sig både en och två gånger...

 
At 9:48 em, Blogger Batbut said...

tack biggis... klev just ned med en fot i graven... "min mamma hade..." hm.... *asg*

 
At 9:57 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Hahaha! Den bjöd jag på!
Vad jag ville säga var att jag faktiskt var med på kvartslampans tid, och jag var inte ung som man kan tro...

 
At 10:35 em, Blogger Batbut said...

tack.. inatt ska jag sova ståendes på huvudet så rynkorna hänger ut sig. Kommer resultera i ett väldigt högt hårfäste, men det är smällar man får ta.

 
At 10:41 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

...och ett vansinnigt platt huvud... :-)

 
At 10:57 em, Blogger Batbut said...

*s*... Då kanske jag får vara med om de gör en film av "Grottbjörnens folk", är inte bli Alanya men ngn klok gammal häxa kanske?

 

Skicka en kommentar

<< Home