onsdag, juli 02, 2008

Hit pick

Har fått en demo med 16 nya låtar med C4r0l!ne. Nu ska jag försöka välja ut låtar till en ny skiva, som ska släppas i januari. Sån't här tycker jag är så jäkla svårt. Jag är inte direkt känd som "hitpicker"... Extra svårt är att lyssna på demoinspelningar, där låten bara framförs med gitarr och/eller piano.
Så här långt kan jag bara säga att dom som gillade J0pl!in-plattan kommer att älska den här. Ännu mer. Texterna är sköra och bräckliga och träffar direkt i hjärtat. Här finns en ballad som skåpar ut fröken Sanna med hästlängder. Här finns en annan ballad som får mig att gråta varje gång. Och en cover. Och så finns en låt som bara måste bort. Eller kanske två.

Det ska bli jättespännande att se vad som händer med det här...

Etiketter: ,

6 Comments:

At 8:29 em, Blogger Batbut said...

då gör vi som så att jag lyssnar och tycker, de låtar som jag gillar är förmodligen de som ska bort - jag är berömd för min totala omusikalitet!

 
At 9:03 em, Anonymous Anonym said...

Batbut: Haha. Jag lovar att du ska få lyssna och komma med inlägg i debatten. Det är ju faktiskt inte någon dum idé... ;-)

 
At 6:19 em, Blogger superkryp said...

Åh shit vad roligt! Sånt är ju jättespännande. :)

 
At 6:40 em, Anonymous Anonym said...

Superkryp: Spännande, javisst. Att höra nya låtar. Men att själv vara med och försöka bestämma vilka som är bra nog att platsa på nya plattan kan vara nog så... prestationsångestframkallande?

 
At 8:40 em, Blogger superkryp said...

Ja, huvva! (Extra jobbigt om man tror/tycker att man är bra på det, som jag känner om mig själv... men aldrig kunnat "bevisa" för nån.)

 
At 10:49 em, Anonymous Anonym said...

Superkryp: :-)
Jag har redan lyckats rata en av deras personliga favoriter...

 

Skicka en kommentar

<< Home