söndag, juni 29, 2008

Höst och vinter

Har gått igenom mina pågående, kommande och eventuellt kommande projekt för hösten och vintern. Efter den genomgången står det klart att jag redan har jobb över öronen för resten av året. Det är jätteroligt och framförallt väldigt skönt att ha årets resterande sex månader fyllda och inkomsten säkrad. Men tänk, bara tänk om det dyker upp något fantastiskt och fullkomligt strålande bra som jag måste tacka nej till!?

2 Comments:

At 8:13 em, Blogger Unknown said...

Jag kan inte påstå att jag har lika lång framförhållning som du, men, det trillar liksom in uppdrag hela tiden och jag undrar också över hur allt ska gå till ibland.

Å ena sidan är det bra att vi bara är två på min firma just för att det är färre munnar att mätta = det behövs inte lika många uppdrag för att vi ska må bra.

Å andra sidan är gränsen mellan för lite och för mycket hårfin. Handlar det om ”för mycket” skulle det vara bra att samarbeta med fler (vilket vi också kan göra) - men att anställa ligger långt borta. Jag skulle vara jättenervös om jag hade en anställd som jag måste ha ansvar för.

 
At 7:50 em, Anonymous Anonym said...

Åsa: Får inte riktigt klart för mig hur ditt företagande ser ut. Ni är två, men du skulle vara nervös för att ha en anställd?
Jag är precis som du - att anställa ligger i gränslandet för vad jag skulle klara av att ansvara för. Dessutom känns det som en hel massa extra "meck", med byråkrater och papper och arbetsgivaravgifter och sånt som man måste sätta sig in i och ha koll på. Jag har knappt koll på mig själv emellanåt. Hur skulle jag kunna...? Men någon att samarbeta med, någon som delar projekten med mig vore kanon.

 

Skicka en kommentar

<< Home