torsdag, maj 17, 2007

Utmanad: Jeopardy-kategorier

Utmanad av Sandra - att presentera mig själv med sju Jeopardy-kategorier. Gaaah, så svårt! Men ok, så här blev det:

Bubble shooter: Jag vet inte hur länge jag har hållit på nu. Ett halvår? Så länge som ett år? Tiden går ju bekant så fort när man har roligt... Sen jag blev varse det beroendeframkallande spelet (jag tror det var Grodan som fick mig på kroken) har jag spelat det minst ett par gånger varje dag. Har lyckats bli så pass duktig att jag blir förbannad om jag inte lyckas skjuta sönder alla bubblorna vid varje speltillfälle.

Salt lakrits: Snusmumrikar, hockeypulver, salta mandlar, salmiakpulver på kemilektionerna. Medan fingrarna hamrar över tangenterna, rinner snålvattnet. Förkärleken för salt godis, kan möjligen ha bidragit till magkatarren jag senare utvecklade.

Skräckfilm: Intresset för skräckfilm har funnits sedan jag började titta på film. Nämn en och jag har troligen sett den. Förutom dom där splatter/zombie/gore-filmerna. Not for me.

Kräkreflexer: Nope. Har inga. Det måste ju vara förklaringen till att jag nästan, nästan aldrig kräks. Eller så är jag så fobisk att jag intalat mig att jag måste ge mig själv stryk om jag spyr...

Sluta röka: Sämst i hela världen. Slå upp ordet 'karaktär' eller varför inte 'rökavvänjning' i ordboken. Där ser du mig på bild, ivrigt bolmande. Konsumtionen är dock inte speciellt överdriven nuförtiden.

Musik: Tänker, lever, andas, drömmer. Musik. Utan stannar hela livet.

Kort hår: Med fördel färgat svart eller möjligen mörkbrunt. Aldrig långt. Tafatt försök i yngre dagar att odla ut page. Resulterade i att jag såg ut som en korsning mellan Kristina Lugn och Michael Bolton.

Eftersom det tog ett tag att fundera ut allt det här, önskar jag inte att det drabbar någon annan. Vem som, kan däremot känna sig träffad att föra budkaveln vidare.

Etiketter:

5 Comments:

At 7:39 em, Anonymous Anonym said...

Michael Bolton...? Uäh.

 
At 10:56 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Sandra: Men han är ju såååå bra... ...not...

 
At 1:02 em, Anonymous Anonym said...

Jag tänkte mer på håret... :)

 
At 1:25 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Sandra: Tänk inte på det. Du vill väl behålla lunchen...?

 
At 11:00 fm, Anonymous Anonym said...

Sant.

 

Skicka en kommentar

<< Home