tisdag, februari 27, 2007

Klappa till eller bara klappa?

Har klappat mig själv för bröstet och fått höra så mycket goda, snälla ord den senaste tiden. Självkänslan har varit mer eller mindre på topp. Därför borde jag inte känna att jag tar i för mycket, när jag skickar iväg min offert idag. Men det känner jag. Trots att den inte alls är överdriven eller saltad, snarare tvärtom.

Nu mailar jag iväg den.
Så får det väl bli ett flatgarv rakt upp i ansiktet...

Etiketter:

3 Comments:

At 10:31 em, Blogger Åsa Mitt i Världen said...

Fast, det handlar inte alltid om pengarna. De som gillar en gillar en och de som inte gillar en, tja de skulle inte gilla en ens om man vore gratis.

Jag kan bli lite schizo ibland när jag nästan samtidigt får stor uppskattning från ett håll och så en helt mysko reaktion från ett annat håll. Men det handlar om kemi och om att hitta rätt "pusselbitar".

 
At 11:06 fm, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Åsa: I den här branschen handlar det nästan alltid om pengarna, tyvärr. Men förmodligen har du en poäng, visst funkar vissa bättre ihop, så är det ju. Man får helt enkelt lära sig att bli en stark förhandlare och stå på sig. Jag vet att man har konkurrenters ögon på sig också, och dom blir inte så glada om man gör jobb alltför billigt.

 
At 11:17 fm, Blogger Gagga said...

Du är med all säkerhet värd varenda krona.

 

Skicka en kommentar

<< Home