fredag, januari 19, 2007

Fyra sanna och en falsk - the true story

1) Jag har blivit tagen för pojke
Svar: Den är sann. När jag var 16-17 år, skulle jag gå på bio med min bästa kompis. Iklädda collegejackor och jeans och båda (om jag minns rätt) med rätt kortklippt hår fick vi frågan av biljettförsäljaren: "Och hur gamla är herrarna, då!?". Tack för den!

2) Jag har en tatuering
Svar: Jag har en näspiercing, och jag har hål i öronen, flera stycken till och med. Men någon tatuering har jag inte. Och inte tänker jag skaffa någon heller. Däremot kan jag upplysningsvis berätta att min mamma har en (som hon inte är speciellt stolt över).

3) Jag har haft en flört med pojkvännen till en av Sveriges mest kända sångerskor
Svar: Jajamensan! Flera, flera år innan Lena Ph kom in i bilden, hade jag en liten fling med hennes käre pojkvän, Martin. En oerhört sympatisk och trevlig grabb.

4) Jag har krockat under en körlektion
Svar: Jupp. Fast det var inte mitt fel! Vid ett rödlyse, ser jag och den mycket förvånade bilskolelärarinnan, hur bilen framför oss helt plötsligt lägger i backen och backar rakt in i oss. Hon såg oss inte...

5) Jag har träffat Michael Jackson
Svar: Jojo. Det har jag faktiskt. Allt om detta bizarra möte kan läsas här.

Så, jag ber att få gratulera Christina W, den galna Kattkärringen (som egentligen är utom tävlan eftersom hon har sett min kropp), Batbut och Jenny! Ni slog huvet på spiken!

5 Comments:

At 5:49 em, Blogger Humlan said...

Nog för att du är liten till växten, men att inte ens din bil syns när du är ute och kör... :D

 
At 7:07 em, Blogger Bloggblad said...

Oj, jag missade visst denna tävling... men jag hade gissat på Michale Jackson. Fel, alltså.

 
At 7:08 em, Blogger Bloggblad said...

Förresten, du som är i "gemet". Spana in Peter ikväll i Så ska det låta...

 
At 7:09 em, Blogger Bloggblad said...

Ja, alltså inte Settman, utan Johansson...

 
At 2:31 em, Blogger Mette said...

Det där med att bli tagen som kille har jag också varit med om..... förödmjukande. Jag var 13 år och snyggtjejerna i nian närmade sig mig ... Berättade att överstesnyggot var kär i mig. GULP. Jag sade: Erhm .... men jag är tjej (jag visste inte vad homo var kan jag tänka mig). Röda i huvudena försvann de därifrån och överstesnyggot undvek mig hela läsåret, hehehhe.

 

Skicka en kommentar

<< Home