torsdag, maj 04, 2006

Skam den som ger sig

Så var det första lilla myrsteget mot eget affärsidkande taget. Jag har bokat ett besök med Stockholms Nyföretagarcentrum för att få råd och hjälp innan starten. Samtidigt har jag slängt iväg en ansökan till ett roligt jobb, som plötsligt dök upp helt apropå. Jag har goda referenser (sa hon så där fullkomligt nonchalant och säkert...), eftersom jag jobbat tillsammans med VD'ns make tidigare.

Jag är trött och lite yr i mössan, men det hindrar inte att jag förlustar vidare. Varför sluta när man är inne i ett stim? Om en liten stund tar jag min cykel och trampar iväg till Tantogården för en liten release-spelning med en rockande skånsk läkare. Så himla praktiskt, egentligen. Om det är någon som stage-divar och slår sig illa, så finns ju doktor Möller väldigt nära till hands...

5 Comments:

At 9:38 em, Blogger Humlan said...

Tänk vad ofta man hör det där... först händer inget...sedan inget...sedan ALLT på en gång! Du ska se att du blir erbjuden ett drömjobb, bara för att du börjat ta stegen mot eget.

Hoppas rock-doktorn var bra och att du kunde koppla av och sova efter lite skön musik och "frisk" luft under cykelturen!

 
At 10:03 em, Anonymous Anonym said...

Ale Möller?

 
At 1:38 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Humlan: Sssssschyssss, säg inte så där! :-) Rock-doktorn var helt lysande suverän och cykelturen hem gick bra, trots att jag hivat i mig tre öl... :-)

Kapple: Lustigt att du nämner Ale Möller. Under artistbesöket häromdagen pratade vi nämligen om honom och hur duktig han är. Jag försökte låta som om jag visste exakt vem han är, men erkänner härmed att jag inte har en susning. Så Ale Möller var det INTE som jag såg. Däremot en Mats. Vrålbra!

 
At 4:13 em, Blogger superkryp said...

"Gamla" Docent Död-Mats? (Eller hette de Docenterna redan då?)

Härligt oavsett. :)

 
At 4:24 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Superkryp: Du är helt rätt ute igen! Och dom hette Docenterna på hans tid. Lite roligt att Mats blev läkare, när jag tänker efter...

 

Skicka en kommentar

<< Home