onsdag, maj 17, 2006

Att läsa andra

Under lunchen halkade samtalet in på "övernaturligheter": spådomar, föraningar, förebud om händelser och hur ens undermedvetna funkar. Det visade sig att mina två manliga kolleger båda var djupt fascinerade av sånt, den ene spår själv i tarotkort och går, eller åtminstone gjorde förr, ofta för att spå sig. Själv pendlar jag mellan total skepsism och fascination, någonstans har jag ändå en tro på att de energier vi utstrålar kan uppfattas av vissa människor, som har lätt för att "läsa av" andra. Nu, när jag står inför ett stort steg i livet, är jag faktiskt lite sugen på att bli spådd.

3 Comments:

At 1:43 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Varför?

 
At 1:48 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Mams: Så snabb du var! :-)
Mest skulle jag vilja göra det som en kul grej, faktiskt. Dom få gånger jag har gjort något sånt (en eller två) har jag gått därifrån med skeptisk min och ofta direkt glömt vad spå-människan sagt.

 
At 9:55 fm, Blogger Batbut said...

Butsaida says: jag ser en framtid fylld av utmaningar, hårt jobb men också många skratt. Frihet och ansvar, en väg till framgång. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för Biggis. Go for it - det man aldrig prövade är det man ångrar mest! Säger en klok gammal gumma från Trollskogen. Hon är jättebra på att råda andra men lyssnar aldrig själv på goda råd...

 

Skicka en kommentar

<< Home