fredag, april 14, 2006

Gräsänkor light

Så härligt att möta en avspänd, fräsch och lätt solbränd Liten Söt Sambo på Arlanda! Så härligt att se Lillstumpans reaktion när han kom också. Hon kändes lite avvaktande medan vi väntade, men så fort han dök upp, klättrade hon ner från mitt knä och gick mot honom och bara sträckte upp händerna, utan ett ord, för att bli upplockad. Vi lämnade av hans ressällskap i Midsommarkransen och svängde förbi "Gyllene Måsen" för ett litet kvällsmål, och där mötte vi även upp mina svärföräldrar, som ville komma förbi med påskägg till barnbarnet. Så mycket för det myset med Sötsambon...

Idag lämnade han oss redan vid lunch. Det var ingen överraskning att han skulle bli borta hela Långfredagen - han agerar "personlig assistent" och promotionansvarig för Jocke, som är med i kvällens Rampfeber - men det känns trist ändå. Är trött som en gris, och har försökt få Blomman att sova en stund på eftermiddagen. Hon är däremot inte lika trött som sin medelålders mor, så av det blev det intet. Hon lär ju krokna tidigt ikväll, och jag med, så frågan är om vi ens hinner se "pappas kompis" på TV...

***********
Uppdaterad, lite senare:
Jaha. Det blir tidig kväll för mig och troligtvis sent för Sötsambo. Dom ska äta middag med Ulf Larsson efteråt...

8 Comments:

At 5:51 em, Blogger Ilva said...

sov gott o glad pask Biggis!

 
At 5:56 em, Anonymous Anonym said...

En bra anledning att titta på Rampfeber ikväll då*ler*

 
At 7:02 em, Blogger Humlan said...

Det var väl skönt att sambon verkar ha vilat upp sig och haft det bra!
Hoppas du också får vila lite och att ni får lite gemensam ledighet i helgen!

 
At 7:23 em, Blogger Bloggblad said...

Jag ska se Rampfeber (som vanligt) och tänka att jag nästan känner en som bor ihop med en som känner... Det får bli min Lassie för ikväll...:)

 
At 8:19 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Vilket sammanträffande... sitter just och tittar på det programmet

 
At 8:47 em, Blogger Humlan said...

Nu fick du mig att titta på Rampfeber också...*S* (delvis, missade första paret) måste medge att jag gillar den där Jocke, och en hel del av deras (bandets) låtar.
Har inte han gjort något solo också?

 
At 8:50 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Ajajaj... det ser inte bra ut... nu gäller det att svenska folket röstar rätt.

 
At 8:53 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Bloggblad: Min Lassie ikväll är att Camillas gamla kärlek är med på "Så ska det låta" ikväll. Kalle Martindal! Oj, så unga de var då... och de var på samma TV-program i allafall, när de var tretton... Söndagsöppet!

 

Skicka en kommentar

<< Home