onsdag, mars 29, 2006

Närkontakt med rådjur

Det var riktigt, riktigt nära att det inte blev något releaseparty igår. Om det varit för den där änglavakten, hade ni kunnat läsa på löpsedlarna idag:
"Känt svenskt rockband i dödskrasch". (Nej, fullt så kända är dom inte (än) men så brukar det ju stå.)

Kvart över tre igår morse startade de fyra tjejerna i bandet sin resa från hemorten Skellefteå, tillsammans med sin engelske manager. En kvart senare körde de på ett rådjur på vägen, snurrade runt flera varv på vägen med den stora vanen och rakt in i vägräcket. I hundra knyck. Jag undrar hur många tankar som hann virvla runt i den bilen, innan den tog stopp i diket. En halvtimme fick de sitta i bilen och vänta innan vägassistans kom och hjälpte dem upp. Ytterligare två timmar fick de spendera på en bensinmack i närheten, i väntan på en ersättningsbil. När de anlände till vårt kontor i Stockholm klockan 4 på eftermiddagen, var de fortfarande ordentligt chockade. Men glada att fortfarande vara i livet.

3 Comments:

At 9:30 em, Blogger Gagga said...

Så skönt att det gick bra! Kusligare än man kan tro att krocka med ett rådjur. Har själv varit med om det.

 
At 10:04 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Gagga: Så skönt att det gick bra när DU träffade ditt rådjur. Jag har bara varit "nära"... men bara det var tillräckligt läskigt.

 
At 10:06 em, Blogger Humlan said...

Jag har inte varit med om viltolyckor, men sett följderna... och din beskrivning kändes i magen, jag förstår att de var chockade, tur att dom lyckades ta sig till Stockholm trots allt.

Hoppas att du kan komma till ro och sova i natt! Det är sådant man ska göra då... har jag förstått! ;-)

 

Skicka en kommentar

<< Home