måndag, februari 06, 2006

Kaotisk Nyhetsmorgon på fyran

Kände mig som om jag var den enda i världen som var tvungen att gå upp kl 02:20 imorse... Det är en så besynnerlig känsla att åka iväg och jobba klockan tre på morgonen. Passerade ett par innerstadskrogar på vägen till TV 4 och där stod det folk utanför, på väg hem. Min dag hade just börjat.

Nyhetsmorgon var aningen kaotisk för vår stackars artist. Strax innan kl 6 kom beskedet att en av programledarna just blivit akut magsjuk och måste gå hem. Helt plötsligt stod vi med ett totalomkastat schema, en artist som skulle uppträda om ungefär 20 minuter och fem personer som skulle sminkas innan dess. När studiovärdinnan för andra gången, med lätt panik i blicken, utbrast "Nu börjar det bli ordentligt bråttom!", stod artisten och flätade sitt hår... Hon fick springa uppför trapporna från logen till studion och när hon räknades in och skulle börja sjunga, flåsade hon fortfarande.
Allt gick dock bra till slut, även om jag vet att hon absolut inte var nöjd, på grund av stressen, att hon snuvades på sin intervju (tidsbrist är inte någon bra grej i direktsänd TV) och att hon hade velat göra allt bättre!

I övrigt i den direktsända TVn's värld passerade Laila Freivalds, Erik Blix, Nina Persson, tanten som vann 50.000, Lasse Anrell, Peppe Eng och diverse andra, mer eller mindre, direktsända människor revy för mina ögon.
När jag kom till jobbet halv 10, och de andra precis anlänt till kontoret, då hade jag jobbat nästan hela min arbetsdag...

9 Comments:

At 8:50 em, Blogger Bloggblad said...

Oj - och jag som inte nånsin har sett nåt morgonteveprogram... vilken dramatik jag missade! Var det "tanten" från Söderköping idag? Hon som redan är mångmiljonär... Såg en notis i vår tidning att hon skulle dit, men har noll koll på sånt. Ett vet jag dock: "Åt den som har skall varda givet..." (Nej... avundsjuk? Jo...)

 
At 9:21 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Bloggblad:Ja, det var hon från Söderköping... Kan glädja dig (för skadeglädjen ÄR väl den enda sanna glädjen?) med att hon "bara" gick hem med 50.000:--... :-)

 
At 9:59 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Får du kom_ledigt nu då?

 
At 10:24 em, Blogger Humlan said...

Såg henne, och en del av de andra, missade några pga morgonsysslor, jag steg ju inte upp lika tidigt som du... *S*

Antar att du laddar för en lite större händelse och en läängre dag... (du kanske inte läser detta förrän efteråt)... ha det så jättetrevligt och berätta allt(!) som hände...

 
At 10:44 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Mams: Imorgon, tisdag, tänker jag inte gå till jobbet på HELA dan. Jag ska bara ladda, ladda, ladda! Lämna barn på dagis vid 10 och sen krypa ner i badet, raka, tvätta, skrapa, fila, måla... Ojoj, va' här ska fiffas!

Humla: Tack söt-Humla. Jag måste sköta mig ordentligt, för jag vill ju inte rapportera några skandaler... :-)

 
At 11:22 em, Blogger Batbut said...

Baby! Tomorrow! Pang bom! Full som en kastrull ska Du inte vara. Lite salongigt charmig. Och så vinkar Du till oss alla, med en bit silvertejp så fattar vi var Du är. Rapportera om skandalerna men GÖR DEM INTE!

 
At 7:49 fm, Blogger Runt 40 said...

Jag ska spana efter den fiffade tjejen utan underkropp men med räv bakom örat!

Ha´re riktigt rajtan-tajtan-kul!!!

 
At 11:03 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Batbut: Tomorrow har nu blivit today. Och nu ska jag ta en Ipren så att jag blir av med den här mensiga huvudvärken... Sen du!

Runt 40: Tack. Ska göra mitt bästa...

 
At 3:44 em, Blogger Bloggblad said...

Det stod i tidningen idag, och jag gissar att vi var många som drog på munnen... Hon är väldigt rar, jag unnar henne att ha det bra, men med så många miljoner redan känns det lite onödigt.

Ska bli kul att läsa mer om dina grammisupplevelser. Själv missade jag allt... och sjöng själv i stället.

 

Skicka en kommentar

<< Home