tisdag, januari 10, 2006

Innan sängen

Uhä! Nu har jag jobbat framför datorn i två timmar, så orken att blogga tog just slut. Snart borde jag ha jobbat in dom där irriterande timmarna som den irriterande stämpelklockan visar att jag tydligen ligger efter med... Jag visste väl att den där mackapären skulle ge mig magsår! Den stressar mig mer än alla utskick, uppföljningar och inleveranser i världen. Fick rådet av en vän att helt enkelt strunta i att stämpla in och ut - vad kan dom göra? Kicka mig?

Stackars lille Shrek har blivit tvungen att kränga på sig dumstruten/fåntratten igen. Såret efter kastreringen vill inte riktigt läka, eftersom han envisas med att slicka på det hela tiden. Det ser ut som ett litet skärsår ungefär, men det är inte infekterat. Han får ha tratteländet på sig över natten, så får vi se hur han ser ut imorgon.

Nu ska jag pussa lite på min death metal-ikon och sen är det bums i säng.

Natti, blogg-ikoner och allehanda varelser där ute!

8 Comments:

At 10:57 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

bort med alla stämpelklockor..
biggis.. du måste leka mer och lata dig mer.. annars blir du för trött..*tittar strängt på dig*

 
At 11:05 em, Blogger PGW said...

Ingen grammies-rapport idag?

 
At 11:08 em, Blogger PGW said...

Varför heter katten Shrek förresten, är han grön?

 
At 11:08 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Grodis: Mmmm. Jag vet. Lekte i helgen, åkte vattenrutschbana på Eriksdalsbadet med körsbärsblomman och hennes pappa, rockikonen. DET var roligt!

PGW: Inget nytt att rapportera, tyvärr.

PGW, igen: Hihi. Njae, så värst grön är han inte. Det var dottern som fick döpa honom, och favvofilmen just då var Shrek II. Så då fick det bli Shrek. Tur att hon inte fick döpa den andra katten, då hade det säkert blivit "Åsnan"... :-)

 
At 9:47 em, Anonymous Anonym said...

Men i Shrek 2 är det ju katten Puss som är allra bäst!

Vi har stämpelklocka på jobbet och en vacker dag kommer jag att hälla kaffe i den... *morr* Vi är nämligen lovade att den dagen klockan går sönder/ger upp andan (den är snudd på antik) får vi ingen ny.

 
At 10:33 em, Blogger Batbut said...

Jaha, nya woododockor att göra. Av en stämpelklocka. Jag sätter genast igång. Inom en månad har den pajat så håll ut! Och Biggis, Du lovade att sluta vara så infernaliskt DUKTIG! Coola ned, njut av livet. Jobba ska vara kul - inte ta kål på Dig. Btw så ska jag på internat till Grodan, hakar Du på? Du får hänga bredvid mig på vinden

 
At 11:42 em, Anonymous Anonym said...

som sagt! det är bara att våga sluta använda den. Sen får du ta en eventuell konfrontation med chefen (blir nog rätt kul). Men sluta nu använda eländet!!! Ett argument på vägen "men det handlar väl knappast om hur många timmar jag sitter på jobbet utan vad jag utför? Eller menar du att jag kan sitta här i 9 timmar och göra ingenting, eller att faktiskt utföra mitt jobb oavsett om det tar 7 eller 11 timmar?"
kram från kattkärringen

 
At 10:00 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

hur går det med grammisgalan.. har du telnr till chefen så skicka det.. utskällning på den grövsta norrlandsdialekt borde väl skrämma karln till sans och vett...:)

 

Skicka en kommentar

<< Home