tisdag, oktober 18, 2005

Fem år se'n

För fem år sedan spenderade jag ett par arbetsdagar i Köpenhamn och Malmö med en kille (och bandet han spelade i) som heter Pontus. Vi samåkte hem, medan hans kompisar tog tåget hem och under den 7 timmar långa bilresan avhandlade vi allt. Relationer, livet i det stora hela, var man står och vart man är på väg. Hans stora dilemma då, var ett val han var tvungen att göra. Skulle han fortsätta med bandet, eller skulle han välja vägen bort? Han hade funnit en ny och outforskad nisch inom musiken; att göra låtar åt andra, något som inte sågs med alltför blida ögon av resten av medlemmarna i bandet och gav honom dåligt samvete och känslan av att behöva fatta ett stort och avgörande beslut. Tänk om bandet nu var på väg mot ett genombrott? Skulle han ångra sig? Skulle han få komma tillbaka om han ångrade sig?

Igår var det superexklusiv radiopremiär på Madonnas nya, svenskproducerade singel. Killarna bakom heter Avant (aka Pontus) och Bloodshy.

Snacka om att den killen gjorde rätt val i livet...

Och Pontus, om du någonsin skulle läsa det här - du är fortfarande skyldig mig pengar för den där trimmern vi köpte i Köpenhamn! Vårt hysteriska skrattanfall på hotellrummet, när du rakade av dig allt hår minns jag än, och flinar brett...

6 Comments:

At 10:23 em, Blogger anna said...

Jomen hur coolt var inte det då!!

 
At 11:25 em, Blogger Bloggblad said...

Det låter det!
Men på måndag ska jag gå och lyssna när en hel skola ska sjunga en av mina (och Bosse W:s)låtar när de firar FN-dagen. Inte ankskit det heller. De är dessutom inte mina elever så jag har inte influerat dom!

 
At 8:55 em, Blogger Batbut said...

*s* Kan Du inte kvitta hans skuld mot lite royalte pengar? Några procent sisådär? Jag kan hjälpa Dig med "indrivningen"

 
At 10:54 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

wow.. du är liksom med och påverkar mediautbudet.. coolt..

 
At 11:15 em, Blogger ... said...

Påminner mig om när Wilmer X fortfarande spelade på fritidsgårdar. Jag skickade brev till Nisse (sångaren) och fick riktiga brev tillbaka två ggr. Jag var bara 13 och hade frågat om han hade husdjur, och jodå, det hade han, en fluga som surrade runt i köket. Jag fick även reda på att han gillade spagehtti m köttfärssås och sallad.
Retar mig som f*n på att jag inte hittar dessa brev. De skulle vara rätt kul att ha nu 23 år senare.

 
At 11:38 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Anna: Ja, det är nog lite coolt, faktiskt. Fast mest tänker jag på att det var en rolig resa.

Bloggblad: You go, girl!

Marmelad: Mmmm.

Cecilia: Jag gillar också Madonna.

Batbut: "Lite" royalty-pengar? Vi snackar ränta här! :-)

LG: Haha!

Kimmi: Cooooolt! Du hade kunnat sälja på E-bay, juh. Fasiken!

 

Skicka en kommentar

<< Home