tisdag, augusti 30, 2005

Rummel-mamma

Ja, det börjar tydligen bli läge att döpa om bloggen. För andra dagen i rad har Gammelmamma Biggis varit ute och förlustat sig. Den här gången blev det dagishämtning i flygande fläng och sedan tunnelbanefärd till pappa Johans jobb i Gamla Stan. Där lämpades dottern av, efter lite extra kramar, pussar och en GB Sandwich, och sedan försvann den hemska svikar/partajarmamman iväg på skivbranschträff på närbelägen lokal. Sista tisdagen i varje månad träffas alla som har någon form av fot i skivbranschen för att skvallra, byta visitkort, lyssna på ny musik och dricka en eller möjligen två(hundra) öl. För min del räckte det gott och väl med två, och av den något alkoholfattigare typen. Fast jag har kommit på en sak: jag jobbar betydligt bättre med två öl i kroppen. Jag vågar prata med folk jag bara känner vagt sedan tidigare, jag promotar bolagets musik mycket bättre och mer aggressivt, jag delar ut CD-plattor och pratar med journalister på ett helt annat sätt än vad jag gör på dagtid. Farligt. Efter två öl och en tidig kväll är jag dessutom så pass vaken och uppe i varv att jag orkar plocka ur diskmaskinen, byta kattsand, dammsuga badrummet, vika tvätt och blogga.

DET var det INTE tal om igår...

13 Comments:

At 12:29 fm, Anonymous Rita said...

Gött att du blev dej själv igen,,,,dagar som igår är livsfarliga!*smile*

 
At 9:12 fm, Blogger SANDRA said...

Glad mamma är bättre än sur mamma.

 
At 11:12 fm, Blogger Bloggkossa said...

Håller med Sandra!
Och du ser vad pigg du blev. ;)

 
At 12:29 em, Blogger Batbut said...

Go girl! Man behöver ha roligt och sparka loss ibland. Det ger energi!

 
At 2:06 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

din lilla partyråtta.. :-D
Man har ju inte roligare än man gör det.. och det ska man passa på att ha när det ges tillfälle..

 
At 2:39 em, Blogger Jenny said...

Kanske skulle man konstant ha två öl i kroppen. Jag är klart på topp efter två öl och kan lätt försätta berg om så önskas. Tyvärr har jag svårt för att stanna vi vid två utan landar gärna pa 15, vilket inte är ett lika aktivt tillstånd.

 
At 7:48 em, Blogger Bloggblad said...

Synd att det inte gäller skivor som hör till läroböcker så jag med kunde få en öl...eller 200... Men å andra sidan får jag åka på andra trevliga träffar tack vare den...

 
At 8:13 em, Blogger gagga said...

Skivbranschen låter bra mycket trevligare än skollivet! Har ni inget bra jobb till en gammal Gagga som är suverän på att peppa o sälja åt andra!

 
At 11:38 em, Blogger Mamselamsen said...

Jag blir olidlig med två öl i mig!! Det finns ingen som kan skratta så djävluskt högt och gällt som jag då.

 
At 2:14 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

ska vi slå vad mamselamsen?? ;-)Åtminstone om det två stora pints.

 
At 2:51 em, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Gagga, när jag blir utbränd och går in i väggen, får du överta mitt jobb!

Mams och Grodan: Jag blir mest fnissig, och småfräck!

 
At 10:12 em, Blogger Batbut said...

Biggis, jag är såååå ledsen att jag missade gårdagen! J*a möten och brist på barnvakter. Shit shit shit. Tänk på mig nästa gång, snälla... "ler sött och inställsamt"

 
At 7:36 fm, Blogger B*i*g*g*i*s said...

Batbut: Trist att du inte kom ifrån. Det var jättebra! Mycket folk och fantastisk musik. Men, det kommer alltid fler gånger.

 

Skicka en kommentar

<< Home