onsdag, juli 20, 2005

Om att sluta

Jag har inga som helst problem med att lägga av med rökningen. Det är inga problem! Det svåra är att låta bli att börja igen.

4 Comments:

At 10:05 fm, Blogger maruschka said...

Försök så gott du kan att INTE tänka på det! Tig ihjäl rökningsbehovet...det går längre och och längre stunder mellan behovsattackerna, men det tar tid innan man kommer dit...*suck*
Jag är SÅÅÅÅÅÅ glad att jag inte började igen efter att Dante kom, kan inte ens tänka tanken att gosa och pussas efter en cig nu, tänk att jag gjorde det i 25 år!

Så kör på du, det känns som man förlorat sin bästa vän, men det betalar sig i slutändan!

 
At 11:53 fm, Blogger Vi på Kantarellen said...

Tänk på vilken rosig och blomstrande hy du kommer att få! *uppmuntrar så gott jag kan*

 
At 4:40 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Maruschka: Det är dottern jag tänker på i första hand. Och sambon, lite. :-) Det är så töntigt att ens vilja ta en cigg, när man nu har hållit upp i fem dagar. Då kan man lika gärna fortsätta låta bli. Känner redan hur mycket bättre mina luftrör mår också.

Mamselamsen: Tack för uppmuntring! Jag slipper även dom där jättefula rökrynkorna runt munnen... Eller, dom blir inte djupare i alla fall.

 
At 7:35 em, Blogger Bloggblad said...

Det borde ändå vara lättare än att hålla igen med maten. För man måste ju faktiskt stoppa in mat och får tillbaka behovet. Nikotin måste man ju inte ha.

Och jag sänder återigen en tacksam vikning mot himlen till min fruktansvärt stränga mamma som var enda anledningen till att jag inte fastnade när "alla andra" rökte på 60-talet. För visst ville jag också... men ville inte göra henne ledsen.

 

Skicka en kommentar

<< Home