onsdag, juni 01, 2005

Vänskap

Här hade jag tänkt göra ett inlägg om musikens betydelse i livet; hur man kan framkalla olika känslor och minnen genom att bara lyssna på musik.

Istället ringde telefonen. En röst, som jag inte hört på nästan ett år, hördes plötsligt i mitt öra. En mycket kär vän som jag, av flera anledningar, inte haft kontakt med på väldigt länge, ruskade om min tisdagskväll så till den milda grad att jag helt tappade fattningen. Ett ganska jobbigt, men ändå på något vis förlösande samtal, som kanske, förhoppningsvis, kan lösa upp några knutar och som kanske kan bli början till ett försök att hitta tillbaka till den stora vänskap vi delade.

Så det där om musiken får nog vänta lite... :-)

Gå ofta hem till din vän,
för en oanvänd stig växer
snart igen
Eddan

3 Comments:

At 5:58 fm, Blogger Jenny said...

Hoppas att det löser sig med din vän utan alltför mycket huvudbry. Pratade själv med en väldigt gamal vuan som jag inte pratat med på länge. Det kändes som vi var på helt olika planeter och det blev tyvärr ganska krystat till slut.

Musikens betydelse i livet kan man fundera om länge. Framför allt nu när så många har ipods etc.
gjorde häromdagen ytterligare en tripp till mat affären med glad musik i oronen. Vilken upplevelse! Vad kul det är att stå i kö plötsligt, och vad vackra människor blir.
Det blev också ganska dyrt skall nämnas

 
At 9:02 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Det där med vänskapen ska nog lösa sig, vad det lider. Eller inte lösa sig, och då var det kanske meningen så.

Jag har just upptäckt att jag vill ha en ipod. Jag har inte brytt mig så mycket om att kolla runt på itunes, men när jag gjorde det blev jag övertygad om att jag måste införskaffa en. Typiskt att det ska vara så långt kvar till min födelsedag... :-)

 
At 2:11 em, Blogger Jenny said...

Själv har jag en sånd där liten IShuffle som är helt ok. Jag använder den bara när jag är ensam, vilket inte är så ofta. Mest gymet, och nattliga shopping tripper. Men då är den helt sagolik. Jag tror att jag blir en snällare människa efteråt...
Hemma lyssnar jag mest på www.radioparadise.com
Oftast bra musik och utan reklam.

 

Skicka en kommentar

<< Home