onsdag, maj 25, 2005

Det är roligt med roliga människor

Jag älskar roliga människor.
Jag tycker så mycket om att skratta och har upptäckt att jag gör det mycket mer sällan nu, än vad jag gjorde tidigare i min ungdom. Det är kanske ett symtom på tiden vi lever i; jag ska inte djupgående analysera det.

När jag var yngre älskade jag (nej fel, jag älskar fortfarande) Malte Lindeman. Många, många av de uttryck jag använder mig av i dagliga livet, har jag helt fräckt stulit av denne mångfacetterade herre. Hasseåtage, vilket underbart radarpar!

I dagsläget får en sådan som Eddie Izzard mig att dra ordentligt på smilbanden. Intelligent multipersonlighet som är pricksäker, har timing och imiterar Perry Mason och Sean Connery med den äran. Missade honom när han stand-uppade i Stockholm nyligen, tyvärr.

*****************
Dagens citat: "Det är bara rättvist när jag får något, för alla andra är egoister och tänker på sig själva. Det är bara jag som tänker på mig."
Vargen i Bamse (Rune Andréasson)

3 Comments:

At 8:48 fm, Anonymous Anonym said...

Bamse o hans vänner är underbara. Jag köper ett par nummer varje gång jag är i Sverige och skrattar lika gott varje gång. Och då är jag ändå 25... Tack för det citatet !

*Kram*
/ Micha

 
At 11:28 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Tror vi behöver lite fler Bamse-vänner här i världen...
*kram själv*

 
At 5:35 em, Anonymous Anonym said...

Hasse & Tage är ju helt suveräna...dom håller än. En annan jag gillade var Dave Allen, han hade en skön stil. Tyvärr tycker jag att det är tunt med komiker idag, det verkar som att ironi är slagkraftigare i dagens samhälle...det roar inte mig på samma sätt.

 

Skicka en kommentar

<< Home