måndag, maj 23, 2005

Jobbar hårt...

...och hinner inte blogga... Så mycket...
Tänker inte orda speciellt mycket om Melodifestivalen. Den är som den är; jag såg den inte (kom hem sent och somnade sedan framför TV'n) och kan inte säga något om musiken och hur programmet som sådant var(tyckte bara att den kvinnliga programledaren talade osedvanligt dålig engelska). Svårt att missa var det, att det gick mindre bra för (puddingen) Martin S och "oss", Sverige. Tycker onekligen lite synd om honom; han gjorde nog sitt allra bästaste bästa, men har man en låt som inte går hem - som inte låter som alla andra låtar ska låta just det här året - så spelar det ingen roll, tydligen. Tänk så mycket han har att bära på sina axlar nu... Stackars.
Kan man eller kan man inte tävla i musik? Nej, det kan man inte! Det bestämmer jag nu.

Övriga dagsnoteringar:

- Dottern ramlade ur vår säng imorse. Jag gick upp tidigare än sjusovaren som låg bredvid mig inatt (pojkvännen somnade som vanligt på soffan framför TV'n) och när jag höll på att tillaga morgonens frukost hörde jag en duns nerifrån, följt av hjärtskärande gråt. Snabb rusch nerför trappan och där låg hon, gråtandes nedanför sängen. Inga brutna ben eller armar, inget blodvite men en ledsen tös som fick hulka en stund hos mamma. Och jag (chock)vaknade till ordentligt...

- Bantartävling utlyst på skola: "Vinn en sminkkurs"
Åh, så sunt det låter! Not! "Tjejer ska vara smala och vackra". Ja, men spä på det dåliga självförtroendet hos de unga tjejerna bara, för all del. Varför inte skicka dit (det självutnämnda) trendoraklet Ebba också, så kan hon hålla en föreläsning om de senaste trenderna inom modeindustrin... Yta, yta, yta.