onsdag, april 09, 2008

Små samlade intryck - dag 3

Oj! Det är helt fantastiskt att ha ett kontor! Jag känner mig mycket mer effektiv och får mer gjort. Dessutom får jag Liten Söt Sambo att både lämna och hämta mer frekvent, och bara det är ju ett plus.

Det händer saker, man träffar människor och är social, som en vanlig människa.
Man kan gå till en kaffeautomat och hämta kaffe. Man kan lämna sin post till vaktmästeriet. Man kan hämta pennor och anteckningsblock. Det är helt underbart och jag är så glad att jag tog det här beslutet.

I och med att det är ett riktigt musikens och kulturens hus jag hamnat i, händer det saker hela tiden. Lunchen igår ackompanjerades av ett gäng killar och tjejer som skulle spela upp för en stipendieansökan. Helt plötsligt satt jag med en stråke i örat och en cello i salladen. En udda upplevelse. För en liten stund sedan klev en nytänd stjärna på filmhimlen in genom dörrarna för att prata med min kollega/konkurrent vägg i vägg om ett eventuellt uppdrag. Själv har jag just haft ett möte med en potentiell kund, som sedan vårt tidigare möte knorrat lite över att jag arbetade utanför stan. Att jag hux flux flyttat jobbet till en central adress inte långt ifrån hans högkvarter, var helt plötsligt väldigt positivt och bra.

Kunder, ja.
Vi ska fira ikväll, jag och mina 2 arbetskolleger/konkurrenter/kompisar. Att vi flyttat in. Och att jag just landat det största projekt jag någonsin haft. Min vår och sommar känns med ens totalt smäckfull. Imorgon får jag besked från ytterligare en kund, får jag även det uppdraget får det vara stopp sedan. Just nu är alla dom där negativa känslorna som bortblåsta. Jag flyyyyyger!

Etiketter: ,

4 Comments:

At 3:53 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

härligt..
det har du förtjänat..
glöm inte det..

stora grodkramar...

 
At 4:48 em, Blogger Gagga said...

Så roligt! GRATTIS!!!! All lycka!

 
At 9:33 em, Blogger Humlan said...

Det är så härligt att läsa detta! Gläds, njut och inse att du är bra!
Kram

 
At 6:29 em, Anonymous Anonym said...

Tack Grodan, Gagga och Humlan! Ni är söta och goa' och kommer med rara ord. Kramar till er alla!

 

Skicka en kommentar

<< Home