lördag, januari 12, 2008

Sällskapsspel

Fredagkväll och huset fullt. Barn i varierande storlek och ålder, fem stycken var dom men med tanke på hur nedervåningen såg ut imorse skulle jag gissat femtiofem.
Dom hade föräldrar med sig också, dom där barnen. Två par. Vi föräldrar åt thai take-away (vem orkar göra bjudmiddag en fredag?), spelade Buzz (inget särskilt snällt spelval med tanke de två stackare som inte jobbar i musikbranschen) och drack vin i olika kulörer. Barnen lekte, badade, agerade nakenfisar och tittade på film.
En polis halkade in senare på kvällen. Inte för att vi på något vis var speciellt stökiga, utan för att han är vår granne, hemskt trevlig och solo hemma. Strax efter midnatt åkte Guitar Hero III fram. Halv två gav vi upp, väckte dom barn som somnat (ett, som p g a denna väckning fick ett hysteriskt trött-utbrott och antagligen väckte hela huset) och gästerna tackade för sig.

Tröttheten sitter fortfarande i, trots att vi alla sov till halv 10. Har försökt bota den med trappstädning, ett besök på återvinningsstationen och lite lättare tvätthantering. Gick sådär. Längtar efter en Coca Cola, en dubbeldajm och sängen, men har lovat Körsbäret att baka sockerkaka.

Uppdaterat: Liten Söt Sambo blev ivägkommenderad till lokala handlaren, utan att jag informerat honom om mina små cravings. Han måste ändå ha uppsnappat dom mentala tankevågor jag sände ut, eftersom han kom hem med en Marabou Mjörkchoklad, med Daim. Coca Colan är för övrigt också snart på väg.