söndag, september 24, 2006

Söndagsresumé

Liten Söt Sambo kom hem från tre hårda arbetsdagar och -nätter i Berlin igår. Gissa vem som somnade som ett litet barn i soffan runt halv nio. Jo, jag! Det är ju nästan så man skäms.

Ikväll är han utflugen igen. Hockey först, som senare avrundas med en titt på Blind Guardian. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska spendera kvällen med Micke Persbrandt (för etthundraförtifjärde gången, känns det som) eller om jag ska försöka jobba. Jag har en begynnande nackspärr, så jag antar att Micke vinner. Synd bara att han är så dålig på att massera...

Trots det snuskigt vackra vädret, har vi mestadels varit inomhus idag. Lilla Körsbärsblomman ville så gärna åka till Junibacken, och vilken pappa (som varit bortrest i treochenhalv dag) kan motstå en sådan önskan? Tyvärr hade dom rivit bort hela Mamma Mu-utställningen och är i full gång med att bygga nytt, så dom där 110:-- i inträde kändes rätt dryga. Dessutom lider dottern fortfarande av sviterna efter ett Sagotågstrauma runt 1,5-årsåldern och totalvägrar den resan. Men förrummet innan tågstationen har fått en schysst upprustning och kändes fin. I klosshörnan stod dessutom två ryska, vuxna besökare och spontanbyggde oerhört vackra kreationer på både höjden och bredden.
När vi kom hem bakade vi. För att vara bakade av en treåring med en mamma som är köksanalfabet och bakblind var dom värda dagens guldmedalj. Plåt nummer två blev tyvärr lite bränd. Jag kanske kan ta med dom till jobbet?

Försöker förbereda mig på att det blir en splittrad och jobbig vecka. Hårt arbete och så den där begravningen...

2 Comments:

At 9:55 em, Blogger Bloggblad said...

Här förlorade Micke P i kampen om tevetittarna...

Jag ler åt 1,5-årstraumat och minns när vår son, då 3, nu 27, spolade en toa på en campingplats som lät som jordens undergångsdån... och totalvägrade ALLA offentliga toaletter, så vi fick leka hund med honom... stå och skyla medan han pinkade i buskar...
Kan tilläggas att det har gått över nu - men en jäkla festblåsa fick han..

 
At 11:12 em, Blogger Humlan said...

Jamen, då kanske Körsbärsblomman kan ta hand om bakningen i familjen i framtiden!

Tror säkert att fikagänget på jobbet uppskattar hembakat, även om det är lite mörkt!

 

Skicka en kommentar

<< Home