tisdag, augusti 15, 2006

Inga kommentarer!

Jaha. Så har han också erkänt. Mr "alltid på fjärde plats".
Jag har så svårt att fatta varför alla, som så uppenbart är skyldiga till det dom anklagas för, bara MÅSTE gå ut och förneka, förneka, förneka. "Wasn't me!". "Men kära, du ertappades ju med handen i kakburken!". "Nope, wasn't me!". Borde det inte vara bättre att hålla lögntruten stängd? Det finns faktiskt ett uttryck som heter "Inga kommentarer!", som tagits till många gånger. Måste man prata med journalisterna, innan man har tänkt igenom sin situation, pratat med sina nära och kära och insett att det kanske är läge att knipa igen en stund?
Nu blir han, åtminstone i mina ögon, inte bara betraktad som en patetisk snortare, utan även en lögnare.

Han jobbar ju åtminstone med en smartare PR-människa, som intalar honom: "jomenvisst, det är bara att gå ut och begära avbön, säg att du ångrar dig och att det var väldigt dumt gjort, att du tänker söka hjälp, och du får folkets förlåtelse". Hur länge ska vi gå på den prylen!?

7 Comments:

At 11:27 em, Blogger Farsan_Baloo said...

Jag har faktiskt lite svårt att förstå uppståndelsen. Det kan inte vara en så stor sensation att avdankade idrottsmän, med pengar och "rätt" umgänge, beter sig på samma sätt som de de umgås med.

Förkastligt? Självklart

Förvånande? Absolut inte!

 
At 11:33 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Farsan baloo: Fast jag hade nog högre tankar än så om honom, faktiskt. Dessutom, med det chefsskap han idag har, så tycker jag det är rätt moraliskt förkastligt.

 
At 11:44 em, Blogger Farsan_Baloo said...

Självklart är det så.

 
At 11:45 em, Blogger Bloggblad said...

Jag tycker det är värre med folk i den positionen än med en vanlig Karlsson.
Var är moralen?

 
At 8:34 fm, Blogger Vi på Kantarellen said...

Ungefär som det jag läste i en skvallerblaska som kom till "Mamsans" igår. Massor med folk som sett Carola röka och människan förnekar!!

En hycklande, "religiös" lögnare kanske.

Jag undrar vad hennes Gud säger om det?

 
At 8:50 fm, Blogger superkryp said...

Håller med! »Inga kommentarer« är en klassiker som håller än idag!

Samtidigt är det så oerhört västerländskt av oss att vilja höra honom erkänna. Alla VET ju att han har gjort det. Varför måste vi höra honom erkänna? Behandla honom som om han har gjort det (eftersom han HAR gjort det) men skit i att kräva av honom ett erkännande.

Men ... iofs vi vill ju höra en avbön. Det blir lite svårt om han inte ens erkänner.

Och ... med det jobbet måste han ju vara mer än lovligt bränd som inte tackar nej. Jävla pucko.

ang. mamselamsens Carola-kommentar: undrar vad det skulle göra för Carolas karriär, om det publicerades bilder på henne med cigg, när hon säger att hon inte röker. Troligen (och tyvärr) ingenting.

 
At 8:20 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Bloggblad: Mmm.

Mams: Men det kanske inte var riktiga cigaretter? Det kanske var välsignade cigaretter?

Superkryp: Jag hade inte behövt höra honom erkänna. Däremot hade jag kunnat undvara dessa patetiska lögner. Förresten kanske det är precis som du säger: man vill höra förnekelse och avbön. För att kunna ge sin förlåtelse. Han bad ju "hela svenska folket" om ursäkt. Som om hela folket verkligen brydde sig... (och bara genom detta inlägg och dessa kommentarer visar jag att jag bryr mig alldeles förskräckligt - suck!)

 

Skicka en kommentar

<< Home