fredag, augusti 04, 2006

Alone again, naturally

Knappt en vecka hann han vara hemma innan han stack igen, Liten Söt Sambo. Den här gången har han åkt till de småländska skogarna för ytterligare en festival. Oh nej, nu kom jag på: det är ju därneråt som Galna Kräksjukan blossat upp... Tänk om han kommer hem med den!? Får låta bli att pussa på honom när han kommer hem på söndag... Gulp.

Så, här sitter jag. Matt och trött efter dagens vedermödor. Tre timmars bevistande av Barnadiset tar knäcken på vem som helst, och allra helst en Gammelmamma. Lägg därtill en Liten Körsbärsblomma som inte var ett dugg trött, trots dagens aktiviteter, ingen vila och sent sänggående igår. Hon stannade uppe med mig och tittade på Jurassic Park III, totalfascinerad. När det kom utgrävningsscener, utbrast hon "Åh, mamma, titta! Paleontologer! Va' kul!" och dessutom klämde hon namnet på tre, fyra dinosaurier i filmen. "Men mamma, det är en sån där Spintosaurus, den har som en fläkt på ryggen!".

Förresten, dagens glädjeämne: Den saknade cykelhjälmen är tillbaka!

4 Comments:

At 12:23 fm, Blogger Humlan said...

Grattis till cykelhjälmen! Ibland har man tur.

Du får väl sätta sambon i karantän när han kommer hem, är det inte kort inkubationstid på sådan sjuka?

 
At 12:25 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Humlan: Japp. Ibland har man det. Och jag är jätteglad! Karantän får det bli. Eller också får jag helt enkelt SLUTA med den här larviga nojan! Man dör faktiskt inte av att kräkas... Eller ta hand om någon som kräks...

 
At 7:32 fm, Blogger Vi på Kantarellen said...

Hela "mitt" punkargäng drog till Hultsfred igår. Jag mötte dem i Nybban med hela famnen full med stöl!

Sen tror jag att din lilla Körsbärsblomma kommer att bli något stort när hon blir stor.... och försörja mamma och pappa.

 
At 10:00 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Mams: Sålänge hon blir något så hon kan försörja sig själv, är jag glad.

 

Skicka en kommentar

<< Home