måndag, juni 12, 2006

Stora kaoset drar igång

Den här veckan blir ingen lek.
Om en halvtimme drar flytten av 660.000 cd-skivor igång. Tack och lov kan jag stoppa huvudet i sanden ytterligare en vecka, stänga dörren till mitt kontorsrum och höja volymen på stereon. På onsdag eller torsdag börjar flyttfirman med det vi kallar plocklagret. Och om en vecka är det kontorsråttorna som ska överge fartyget.
Jag ser inte, jag skriver i n t e, fram emot att, efter midsommar, sitta i köerna på Essingeleden för att komma till och från jobbet. Så snart det är möjligt ska jag se till att jag har min arbetsplats i hemmet. Och så snart som möjligt ska jag försöka klara mig och bli min egen till 100%.

Sweden Rock är avklarat och sambon återbördad till hemmet med alla lemmar i behåll. På onsdag eftermiddag åker han ner för att jobba på Hultsfredsfestivalen. Han är ju inte bara skivbolagsägare, utan driver också bolagets skivaffär. Dom kommer att driva "miniaffär" på festivalområdet, och har signeringar med samtliga bolag och artister som är intresserade. Som t ex Lordi. Shit, det kommer att bli kaos...

7 Comments:

At 7:55 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Sandra: Har jag bestämt mig så har jag bestämt mig... Fast det tog ju ett jä*la tag innan jag kom till skott. Det handlar nog lite om mental peppning också. Emellanåt får jag vanvettiga tvivel. Men det ska nog gå bra. Jag räknar redan på min första offert, faktiskt.

 
At 8:19 fm, Blogger Ilva said...

promotar du kok o fotobocker med? undrande

 
At 8:25 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Ilva, min Ilva, mot betalning kan jag tänka mig att promota nästan vad som helst... Skämt åsido, om din fråga är seriös så blir mitt svar också seriöst nu: inget jag pysslat med tidigare, och har därför ingen erfarenhet eller dom rätta "kranarna" i mediabranschen... Så tyvärr måste jag nog svara nej på frågan.

 
At 11:18 fm, Blogger Humlan said...

Jag förstår dig! Jobbig flytt för att få låång resväg, klart du vill sitta hemma och jobba! (Och för dig själv, naturligtvis!)

Din sambo verkar inte ha långråkigt på jobbet! ;D

 
At 5:23 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

sång och dansgroda med blekfeta lår kanske går att promota...
jag kan också spela tvärflöjt.. men mest för att skrämma objudna gäster ur huset..
hihihi...

 
At 9:38 em, Blogger Cornelia said...

Du är så duktig - jag är jätteimponerad!

 
At 7:02 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Humlan: Skönt med förståelse! :-) Näe, min sambo har inte långtråkigt på jobbet - det är hans jobb, hans hobby, hans intresse, hans stora kall i livet. Ibland kommer familjen lite på skam, men det blir nog bra till slut!

Grodan: Möjligen ska jag siktiga in mig på en specialistkompetens för grodor... som spelar flöjt.

Cornelia: Tack snälla!

 

Skicka en kommentar

<< Home