fredag, juli 22, 2005

Bara, bara jag och lite annat

Åååh, nu blev klockan så där galet mycket igen! Tänk, va' tiden går fort när man har roligt...
Roligt hoppas jag att min prins har där ute, i regnvädret på Skeppsholmen. Han är på Jazzfestival, men om jag inte är helt ute och cyklar, tror jag faktiskt att de har förpassat sig till någon trevlig bar, någonstans.

Och här sitter jag, fortfarande rökfri efter fem dagar (även om jag blir extra sugen när jag är ensam; jag är ju gu'bevars smygrökare) och, trots malören med p-boten, är jag ganska nöjd och belåten med dagen. Vi har städat och torkat golv, jag lagade ätbar mat, jag har lagt in alla räkningar för betalning och insett att summan av dem, blev betydligt mindre än vad jag hade kalkylerat (även här trots p-boten) och jag har dessutom hunnit med att uppdatera mig bland alla bloggarna. Sedär, så positiv jag kan vara om jag bara vill!

Självklart var jag ju tvungen att göra en så'n där "det är bara, bara jag"-grej idag också. I samma ögonblick som jag höll hyllan i handen och sneglade åt borrmaskinen, började det ringa varningsklockor i hela lägenheten. Men, sambon var ute ur huset - det fick bära eller brista! Det brast.
Självklart borrade jag det första hålet så att hyllan inte skulle få plats på det lilla utrymme där den skulle sitta, trots att jag hade mätt så ordentligt. Det var bara hålla god min och borra ett hål till. Dock döljer hyllan det där tredje hålet, så jag tiger som muren. Han har inte sett att jag satt upp hyllan ännu. Om han frågar om det hände någon "olycka" under uppsättningen - då mörkar jag stenhårt! Vi ska ju inte flytta härifrån på mycket, mycket länge, så det dröjer innan han kommer att upptäcka det där tredje, helt onödiga, hålet i väggen.

7 Comments:

At 8:24 fm, Blogger Vi på Kantarellen said...

Att inte säga, är inte att ljuga!!!

 
At 8:39 fm, Blogger maruschka said...

Får väl bara hoppas att han inte läser din blogg?...*s*

 
At 10:14 fm, Blogger Bloggblad said...

Ett hål i väggen är väl inget? På tevereklamen tjatar dom ju att man ska ha två...
F.ö. har jag lagt alla sådana aktiviteter åt sidan - jag kan väl inte visa maken att jag kan ALLT själv. Vad ledsen han skulle bli då...

 
At 8:46 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Jag kan också allting. Men jag vill inte alltid. =)

 
At 12:02 fm, Blogger Batbut said...

asch då, det var väl inget. Tänk när jag tömde vattensängen... "kan själv" varianten. Då blev inte maken glad

 
At 3:45 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Batbut: Ojdå. Låter inte så roligt. Fuktskador?

 
At 11:40 em, Blogger Batbut said...

om det vore så väl, jag använde dammsugaren.... say no more!

 

Skicka en kommentar

<< Home