måndag, juni 23, 2008

Midsommar i sörmlandsskogarna


Midsommar var fin.
Avslappnad skönt firande med traditioner, lagom många skön människor i skön grön miljö, mitt i den sörmländska frodiga naturen. Mycket fniss, lite poolbad, grillat - med professionellt trumsolo på grillen - (våra medhavda "färska" kycklingfiléer från Willy's luktade gammal äggfis när vi öppnade paketet och vi vågade inte chansa... tack och lov fanns det gott om mat i huset) och gott att dricka (men oj, vilken god drink man kunde göra på Smirnoff Green Apple!).
Lilla Körsbärsblomman slocknade som ett ljus redan halv sex på förkvällen och missade både mat och potatis. Hon vaknade till runt halv tolv på natten och fick vara med och fira i två timmar, innan hon törnade in igen, tillsammans med sin kära mor.
Deltog i "fotbollsmatchen" med killarna och det har gett ett bestående men i form av handstort blåmärken på vristen. Is fanns det gott om, så svullnaden gick ner betydligt under natten. Blåmärket är kvar och blir bara snyggare och snyggare.
Själv blir jag bara mer och mer sommar-seg i takt med att resten av Sverige också verkar börjat tänka på sommar-refrängen.

Etiketter: ,

2 Comments:

At 11:03 em, Blogger Humlan said...

Vilken vacker tårta!
...och god ser den ut också!

 
At 11:09 em, Anonymous GM said...

Humlan: Jag såg när den gjordes, och den gjordes med precision! Och god var den också!

 

Skicka en kommentar

<< Home