onsdag, maj 28, 2008

Snigel på ögat

Nej. Jag har ingen snigel på ögat. Jag har faktiskt betalat min tv-licens.

Däremot måste jag ha gjort något annat dumt, eftersom jag nu straffas med en vagel (eller nåt) i ögat. Högra ögonlocket är svullet och värker konstant, en värk som dessutom ger mig ont i huvudet som f-n.

Inser att jag är en pipig och gnällig typ just nu. Vad är väl en vagel i ögat?
Men just nu har jag inget roligare för mig än att pipa och gnälla.

I eftermiddag väntar vårfest på dagis. Äntligen, äntligen ska sjöjungfrudräkten få tas på. Den har hängt på en galge i hallen och suktat Lilla Körsbärsblomman i en vecka. Hon har fått prova den en gång för att se så den passar. Som hon har längtat!
Vid lämningen imorse hängde vi upp den i taket på dagis, för att den inte skulle gå sönder eller bli skrynklig under dagen. Gissa om hon var mallig?!

Etiketter: ,

7 Comments:

At 12:38 em, Blogger Cicki said...

Ibland måste man få gnälla även om det i det globala perspektivet verkar futtigt. I det egna lilla perspektivet är en vagel en hemsk grej just då. Gnäll på du bara. Det brukar underlätta....:-)

 
At 2:49 em, Anonymous Anonym said...

Det här låter skitäckligt, men det enda som hjälper mot en vagel är din egen saliv!...Gammalt husmorsknep som fungerar i nio fall av tio, spotta på fingret och smörj vageln så ofta du kommer åt, eller vid sovdags, värt ett försök!..*kram*

 
At 7:44 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Cicki: Idag, torsdag, måste jag gnälla ännu mer för nu är ögat jättesvullet...

Maruschka: Lustigt - jag hörde samma tips på lunchen igår. Själv har jag aldrig hört talas om det tidigare.
Så nu sitter jag här och spottar mig i ögat... :-)

 
At 11:32 fm, Blogger Cicki said...

Usch, såna saker som är så obehagliga. Dels ser man dåligt och det bultar och sedan är man ju fåfäng också. Jag tycker jättesynd om dig.

 
At 11:37 fm, Anonymous Anonym said...

Cicki: "Men tänk på barnen i Biafra...". Så skulle min mormor ha sagt om hon hört mig gnälla över en ynklig liten ögonåkomma... :-)

 
At 11:59 fm, Blogger Cicki said...

Ska man tänka så finns det alltid någon som har det sämre än en själv. Och då får man ju inte tycka synd om sig. Så idag tänker vi bara på hur synd det är om gammelmamman.....:-)

 
At 10:16 em, Anonymous Anonym said...

Cicki: Åh, man tackar! Och synd om er som måste stå ut med gnäll. Å andra sidan, ni har ju faktiskt ett val...

 

Skicka en kommentar

<< Home