lördag, maj 31, 2008

"Kiss i sängen och ha det bra..."

När Kiss slutade handla om musik och istället blev ren kommers, tappade jag respekten och slutade bry mig. Jag har nog aldrig varit någon inbiten diggare, men bandet har ändå figurerat i mitt liv och albumet "Rock And Roll Over" är skitbra (jag förlorade oskulden till "Hard Luck Woman", bara en sån sak...).

Däremot tyckte jag att det var vidrigt att se bandet in action i det stockholmska utelivet i slutet på 80-talet. Allt som oftast var de i Stockholm på besök, och Paul Stanley och Gene Simmons hängde en del på Daily's, där jag och mina kompisar tillhörde inventarierna. Tjejerna hängde i klasar och killarna i bandet valde och vrakade, för att därefter ta limousinen tillbaka till hotellet. Efter någon timme var de tillbaka igen, och väljandet och vrakandet började om, medan den stora limousinen stod på tomgång och väntade. Två, tre gånger samma kväll upprepades det hela.
Hörde av vänner som varit på "meet-and-greet"-tillställningen på Café Opera kvällen innan konserten att scenariot var ungefär detsamma fortfarande...

Etiketter:

2 Comments:

At 3:56 em, Blogger Humlan said...

Underbar rubrik på en krass verklighet! :-D

 
At 5:03 em, Anonymous Anonym said...

Humlan: Hehehe. Där fick jag till det, eller hur? ;-)

 

Skicka en kommentar

<< Home