fredag, november 02, 2007

Skvallerbytta bing bong

Harald Ullman, f d PR-konsult för Socialdemokraterna, skriver ett oerhört vettigt inlägg (dagens SvD) i debatten kring Schenström, det som kom att bli hennes fall, och som nu verkar kompletteras med den tillträdande efterföljarens svarta affärer.

Jag är så in i bänken trött på medias makt, hur enkelt de kan fria eller fälla en männska! Varför ska folk hängas ut och slås på, som en pinata? Skvaller, skandaler, och snedsteg säljer lösnummer, och vi frossar i det. Ge mig "riktiga" nyheter, avslöja dom riktiga skurkarna. Jag vill inte ha era sugiga skvaller-nyheter!

5 Comments:

At 10:39 fm, Blogger The Pale Green Woman said...

Jag har alltid en känsla av att sådana här pseudonyheter "krävs" för att de riktiga stoa sakerna ska gömmas undan, om ni förstår hur jag menar. Vi smyger undan någon grundlagsändring eller så med att någon varit på krogen med fel person vid fel tillfälle.

 
At 3:02 em, Anonymous v said...

PGW: Vad anledningen än är så tycker jag den här hetsjakten på människor kan sluta. Snart kommer vi inte att ha några politiker längre, eftersom ingen törs bli politiker, med tanke på att man granskas med finluppen och hela ens livshistoria granskas. För vem fan är utan småskelett i garderoben?

 
At 3:03 em, Anonymous Gammelmamman said...

Och v, det är alltså jag, det. Råkade trycka på galen knapp.

 
At 8:47 em, Blogger Humlan said...

Ni är kloka kvinnor båda två och jag håller helt med er!

 
At 12:31 fm, Anonymous Anonym said...

http://lumerkoz.edu Best Wishes, http://soundcloud.com/buy-nifedipine economical http://rc8forum.com/members/Buy-Protonix.aspx sparseness museumwww http://www.comicspace.com/amoxil/ childers http://soundcloud.com/aldactone love http://www.sqlprof.com/members/Buy-Inderal.aspx rosenberg

 

Skicka en kommentar

<< Home