torsdag, juli 12, 2007

Peptalk

Näe, nu får det ta mig f-n blir lite skärpning här!
Nu måste jag unna mig lite personlig pep talk. Bli lite mer positiv å se livet från den ljusa sidan. Imorgon är det ju faktiskt fredag. Dessutom blev jag lite glad när jag fick höra att jag kommer att få gå på bröllop i slutet av maj nästa år.
När det gäller vigslar och sånt, funderar jag på att lägga in en allvarlig stöt på LSS - visst är 080808 ett bra datum för ett bröllop? Nu när 060606 är kört, liksom. För att inte tala om 070707...

Uppdaterad:
Jag är inte bara gammal, jag börjar bli senil också. Det blir ju bröllop 080808! Tyvärr inte mitt och Liten Söt Sambos, men nära vänner har bokat detta eminenta datum och det hade jag glöööömt. Då blir det till att vänta till 090909 istället...

Etiketter:

6 Comments:

At 10:59 em, Anonymous Anonym said...

Bjuden till bröllop nästa maj?? Vi planerade allt på fem dagar..

 
At 10:11 fm, Blogger Bloggblad said...

Kör hårt! Bröllop nuförtiden ska planeras i gooooood tid. När jag gifte mig, bestämde vi oss 2 månader i förväg och hade ändå ett rätt stort bröllop.

Den 8.8.88 minns jag att det var jättereportage om... var det Kina eller Japan? där talet 8 är så heligt att de fick ha massvigslar för att klara av alla giftassugna.

Vi fick inga lyckosiffror alls, men har varit gifta i 32 år...

 
At 11:07 fm, Blogger superkryp said...

Jag tycker att 070809 funkar alldeles utmärkt. Skynda er!

 
At 11:35 fm, Blogger Humlan said...

Hoppas du är på bättre humör i dag och att du lyckas hitta glädjeämnen runt dig!

Superkryp; Den dagen skulle min morfar fyllt 100 år! =D

 
At 9:34 fm, Blogger Batbut said...

Hur i helskotta kan man orka planera ett bröllop i över 1 år?!??!?!?! Vi förlovade oss i maj och gifte oss i september, samma år. Det gick bra det med. Iaf vigseln *s*
Själv tycker jag 071107 är en snygg kombination.... och det var läääääänge sedan jag var på bröllop.... blink blink blink (eller är det hårdrockaren jag ska tala med?)

 
At 6:34 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Alla: Ibland får jag för mig att ett bröllop är till för tjejer av en speciell sort - kontrollfreak-tjejer. För det är ju verkligen det ultimata mandomsprovet för en tjej att rodda ihop ett helt bröllop. Frågan är hur många som njuter och har roligt på sitt bröllop men som istället sitter och nojar över om alla har roligt, om man placerat rätt människor bredvid varandra och om maten ska räcka eller om brudgummens far ska spåra ur som vanligt... Detta är en stor anledning till varför jag själv är ogift - jag skulle aldrig palla att planera allt (för inte låter man killen vara med och bestämma mycket!), ha koll på allt utan att falla ihop och svimma under vigselakten.

 

Skicka en kommentar

<< Home