tisdag, december 19, 2006

Dåförtiden

Har just roat (eller möjligen oroat) mig med att läsa mina allra tidigaste blogginlägg. Inser att jag blivit en mer allvarsam dam, allteftersom tiden gått.
Då och då skrev jag inlägg som jag nu, så här i backspegeln, tycker var rätt roliga. Nuförtiden känns jag inte ett dugg skoj.

Det kanske är som dom säger, att det var bättre förr?

4 Comments:

At 10:06 em, Blogger Bloggblad said...

Jag ler. För jag har tänkt precis samma sak. Jag tycker att jag tog ut svängarna mer i början, men jag vet att det beror på att så många bekanta läser... det var lättare när jag var helt anonym, då fick jag inga kommentarer IRL...

 
At 10:56 em, Blogger Cornelia said...

jag tror man blir mer oförställd med tiden... i alla fall jag

 
At 12:11 fm, Blogger Alfa Zoo said...

:-)
Jag tycker faktiskt så att när man bloggar blir det så att man begränsar det ologiska och virriga ytan i ens liv, det behöver inte betyda att man blir bara mer allvarligare, men det handlar mer om att man mognar i sitt skrivande.

God jul på dig
Hälsningar

 
At 12:44 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Bloggblad: Det är nog som du säger för min del. Man tänker efter lite mer nu och är inte riktigt lika spontan. Självbevarelsedrift, eller nåt?

Cornelia: För mig är det nästan tvärt om. Jag kanske borde starta upp en ny blogg? Har funderat jättelänge på det, men det känns som att börja om från början, och det vill jag ju inte...

Elias: Hej! Jag mognar inte bara i mitt skrivande. Hela jag mognar. Snart är jag övermogen och blir en fallfrukt... ;-) God Jul på dig!

 

Skicka en kommentar

<< Home