fredag, oktober 27, 2006

Skål

Bild lånad från Kanal 5
Inte förrän jag fick veta att en av artisterna jag jobbar med ska vara med i programmet, visste jag att det existerade. Läser man på hemsidan, förstår man att det rullat ett tag, men det har gått mig spårlöst förbi.

När jag var yngre och gick på gymnasiet, var jag hemligt förälskad i en av programledarna (till vänster på bilden). Micke var skitcool; han var punkare och hade alltid jätteballa kläder och spret-frilla i varierande kulör. Trots den stentuffa ytan, var han väldigt, väldigt snäll. Något mer än en hemlig romans från min sida, blev det naturligtvis inte. För några år sedan stötte jag ihop med honom i en bar där han jobbade. Vi kände igen varandra, och pratade om gamla, goda tider och uppdaterade varandra kort om våra liv. Borta var punkfrillan och dom trasiga brallorna men där buspojksglimten i ögat hade han mycket kvar av...

4 Comments:

At 4:42 em, Blogger Bloggblad said...

Aha. Kanal 5. Då förstår jag varför ansiktena är helt obekanta. Det är nog den enda kanal i världen som vi inte har. Annars kan vi få in det mesta.

 
At 11:24 em, Blogger superkryp said...

Hmm, Micke... Jag känner inte igen honom. Men om han var punkare så borde jag känna igen honom.

Får höra efter med mina gamla punkkällor. Ha ha.

 
At 8:24 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Bloggblad: Femman har chanserat aningen, så du går inte direkt miste om något. Trean däremot, står för en liten uppryckning.

Superkryp: Hmmm. Former punkrocker... Tror nog faktiskt att Micke var mer mode-punkare, än 'riktig' punkare...

 
At 1:43 fm, Blogger Coola Morsan said...

Jag ryggade till när jag såg honom på stan, samma Micke. Kort ögonblick. Tyckte jag kände igen, men hade inte tid att stanna och heja, och visste inte om jag varit oartig, eller ens om det var nån jag kände. Såg sen ett avsnitt av Drickbart där de drack, knappast provsmakade, whisky genom hela programmet. Just det tänkte jag:
Programledaren måste ju vara nån jag känner...

 

Skicka en kommentar

<< Home