måndag, oktober 30, 2006

Hårig

Mamma och Lilla Körsbäret i badrummet. Mamma framför badrumsspegeln med pincetten i högsta hugg, angriper hårstråna på hakan.
- Vad gör du mamma?
- Jag tar bort hår.
Med lätt anklagande röst:
- Har du skägg, eller?

7 Comments:

At 7:36 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Det här är lika osant som att du skulle ha gråa hår.

Jag har nog sett vilken lite ung snärta du är.

 
At 8:32 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Mams: Åh, vad jag önskar att det inte vore sant, smickrare där! Tyvärr är både håren på hakan och dom grå i huvet ett fullbordat faktum. För att inte tala om dom som förökar sig i näshålan... Men urk, va' äckligt det blev nu'rå.

 
At 9:21 fm, Blogger superkryp said...

Det här blir bara bättre och bättre. :)

Tyvärr ytterligare ett (två?) tillfälle(n) när det är så mycket lättare att vara man. Det är inte bara socialt accepterat, många tycker till och med att det är snyggt när män har hår på hakan. När börjar det gälla kvinnor oxå?, kan man undra.

Kom precis på att detsamma kanske gäller gråa hårstrån? Att det är snyggare med män som har grått hår? Det vore ju förjävligt... om det är snyggt på killar generellt sett, men inte på kvinnor. Men så kanske det inte är? Jag tycker inte att det är så, men (och där snärjde jag inte mig och kom inte loss. Förlåt!)...

Jag har svårt att förlika mig med mina grå (och de börjar ta över mer och mer), samtidigt som jag tycker att Pelle Ossler ser jättekool i håret.

Hår i näbben däremot är väl inte snyggt ens på killar. ;)

 
At 10:43 em, Blogger Catherine said...

jag vet inte om jag är sjuk men jag blir lite glad av att läsa att andra än jag står och sliter med pincetten. Ibland undrar jag om jag ska spara istället och använda hakan som potatisborste

 
At 11:58 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Superkryp: Ja, det är snyggare och mer accepterat att killar får grått hår. Tyvärr, säger jag som har skallen full av dom! Pelle är dessutom en rätt snygg kille över lag, måste jag säga!
Hår i näbben borde för övrigt förbjudas! Kan man inte genmanipulera bort det? Jag vet ju att dom fyller en funktion, eftersom dom envisas med att växa ut hela tiden men när dom börjar fladdra i brisen är det inte så snyggt!

Catherine: Du är inte sjuk, och troligen inte speciellt ensam heller. Potatisborste har man alltid nytta av och blir dom tillräckligt långa, funkar de bra som halsvärmare i vinter.

 
At 11:40 em, Blogger Batbut said...

Tror Du verkligen att det är så smart att låta körsbärsblomman och trollen råkas? Gissa vad de kommer lära varandra för dumheter....*S*

 
At 10:39 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Batbut: Åh, det kan bli alldeles, alldeles... underbart! :-)

 

Skicka en kommentar

<< Home