torsdag, juni 22, 2006

Go' och gla' ska män'skan va!


Jag är en sån där morsa som suger åt mig som en wettex-trasa av allt sånt som möjligtvis kan tolkas som berömmande ord om mitt barn. "Er dotter är verkligen duktig på att..." - då går jag i spinn och kinderna blir blossande rosa och ögonen strålar på mig. Vet inte riktigt varför det är viktigt, och varför det gör mig så glad men jag antar att det är något föräldrasymptom som säkert många delar med mig. Men idag, vid avhämtningen på dagis, blev jag faktiskt extra glad och varm inombords. Pedagog S, som jobbat på samma förskola i mer än 20 år, sa med eftertryck till mig: "Jag har aldrig träffat en unge som är så nyfiken på allt! Man ska berätta om blommorna, gräset, träden, naturen - allt!"
Nu tror jag ju alldeles säkert att det finns fler extremt nyfikna tre-och-ett-halvtåringar där ute, men hennes nyfikenhet, upptäckarglädje och frågvishet gör mig väldigt glad och lycklig.

Från mig till dig -
G L A D M I D S O M M A R !

6 Comments:

At 10:12 em, Blogger Bloggblad said...

Vänta bara! När hon kommer till skolan plockar vi av henne nyfikenheten och sen vid pass 13 år sitter hon och slöar på lektionerna och säger Ööööhhh-vaddåför...

 
At 10:14 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Bloggblad: Neeeeeeeeeeeeeeej! ;-D

 
At 10:17 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

klart körsbärsblomman är mest unik och bäst....

 
At 10:21 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Grodis: Örk. VET ju att alla föräldrar tycker så som sina barn, att dom är små mirakel... ALLA barn är små mirakel. Fast mitt barn är mest mirakulöst... :-)

 
At 10:36 em, Blogger Cornelia said...

Njut och var glad!

 
At 10:47 fm, Blogger Vi på Kantarellen said...

Sug åt dig!!!! Och skryt ohämmat... det gör ju jag! ;-)

 

Skicka en kommentar

<< Home