lördag, maj 20, 2006

Lördagsgodis

Så blev det lördag och ledigt. Härligt. Dock ingen rast och ingen ro, i vår strävan att upptäcka Stockholms alla köpcentrum, har turen den här gången kommit till Täby Centrum, dit vi snart styr färden.

Tycker att "Da Vinci-koden" har fått aningen oförtjänst dålig kritik (även om jag klippte lite oroväckande med ögonen ett par gånger). Tror att det mer handlar om att filmen följer boken så väl; har man läst den finns liksom inga överraskningar och man vet hela tiden vad som komma skall. Paret vi gick med hade inte läst boken och de tyckte filmen var jättebra; spännande och intressant. Och jag förstår inte varför man måste haka upp sig på Tom Hanks frisyr i en recension. Och vad var egentligen felet med den? Tyckte han såg ovanligt bra ut, även om Tom Hanks inte kan gestalta många andra karaktärer än just Tom Hanks. Men det hänger ju inte direkt på frisyren. Dessutom är jag lite fascinerad av konspirationsteorier och slutscenen är, just av den anledningen, grym!

Ikväll väntar återigen umgänge med gårdagens biosällskap, den här gången får barnen självklart vara med. Hockey-VM, Schlager-EM och tacos. Med andra ord en helkväll.

4 Comments:

At 3:54 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Jag hoppas vid Gud, att Ni har två TV-apparater. Annars blir det nog ett ohållbart "flirpande" mellan kanalerna.

 
At 5:15 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Mams: Jag ser hellre hockeyn faktiskt. Och hur det nu än är, så är det omröstningen man vill se, tycker jag... Vem som vinner, liksom!

 
At 1:57 em, Blogger Unknown said...

Jag undrar om många fler kommer att se filmen i ren nyfikenhet därför att den fick så kasst mottagande i Cannes? Eller om de får ömhetskänslor för den stackars filmen och stackars Tom?

Kul att se att du ska bli egen företagare förresten! :-)

 
At 9:37 fm, Blogger Ilva said...

Filmen kan ju knappast vara samre an boken... och grattis till ditt nya liv!

 

Skicka en kommentar

<< Home