måndag, maj 22, 2006

Kontroversiella band

Det finns kontroversiella band. Och så finns det KONTROVERSIELLA BAND. Som gör allt för att chocka och skapa uppmärksamhet. Minns att jag talade om en bild, som troligen kommer att skapa lite rabalder. Plattan är ute nu, och jag bjuder er bilden här. Och tro mig, det är inget för dig som lätt blir upprörd...

9 Comments:

At 8:13 em, Blogger Humlan said...

Visst kan man göra saker för att skapa debatt eller understryka åsikter, men detta verkar gjort bara för att stöta sig med- och reta omgivningen... eller?

 
At 8:26 em, Blogger Unknown said...

Tycker som Humlan. Jag blir mer irriterad över att de tänker ut sånt här, än över själva bilden. Det finns liksom ingen häftig poäng med bilden tycker jag. Det är bara ett gäng långhåriga, tatuerade typer som låtsas vara nattvarden, fast med dildos och whiskeyflaskor som attribut. Ganska fantasilöst.

Har jag missat något av budskapet eller?

 
At 10:49 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Lite Lourdi.. eller vad de heter... lite Six pistol. Njä, inget att hetsa upp sig för.

 
At 5:30 em, Anonymous Anonym said...

Vad är det att bli upprörd över?
Ser jag en toaborste i plast till höger?
DET är upprörande....plast...FY!

 
At 8:50 fm, Blogger Vi på Kantarellen said...

Hoppsan... menar Sex Pistols förståss... såg inte det förrän idag. *skäms*

 
At 11:43 fm, Blogger Gagga said...

Blir inte alls upprörd. Parafraser på kända målningar kommer alltid att göras. Själv har jag den "upprörande" parafrasen på da Vincis Nattvarden som jag köpte på Ecce Homo utställningen för några år sen.

 
At 8:22 em, Blogger Cornelia said...

Nä, jag kan inte heller bli upprörd över en bild. Inte den bilden i alla fall.Om inte mohammed har nån humor får vi alla fall hoppas att jesus har det.

 
At 10:37 em, Blogger S. said...

The Kristet Utseende suger tycker jag rent personligen. Kan förstå om vissa ser dom som en kul grej. Själv tycker jag att texterna är fruktansvärt dåliga och ser inget kul i artister som skanderar hora och fitta osv. De befinner sig på listan över de sämsta konserter jag någonsin sett. ;)

Om det nu är dom. Ser ut som det i alla fall.

 
At 7:56 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Till alla: Kul att höra era olika kommentarer! Själva bilden tycker jag inte är speciellt upprörande, kan nästan tycka att den på sitt sätt är vacker, på något bizzart vis. Däremot håller jag med S. (ja, det är The Kristet...) om att texterna är totalt anala och inte alls roliga.

 

Skicka en kommentar

<< Home